Články o životním stylu

Osvědčené dietní tipy – 1. část

Osvědčené dietní tipy – 1. část

Životní styl

Jste spokojená se svou postavou? Pak si můžete gratulovat, protože většina z nás takové štěstí nemá a neustálá snaha o hubnutí nás nutí zkoušet stále nové a zaručeně fungující diety. Přední odborníci na výživu však dávno vědí, že žádné zázračné diety neexistují, a doporučují držet se osvědčených pravidel, která vedou ke zdravému zhubnutí. Tady jsou.

Maximální dárek - šperk z přírodních materiálů

Maximální dárek - šperk z přírodních materiálů

Životní styl

Kvalitní a krásné šperky již dávno nejsou jen doplňkem pro výjimečné a zvláštní příležitosti, ale naopak se staly naším každodenním společníkem, který nám přináší pocit trošky luxusu i během všedního dne. A díky netradičním šperkům může také každý odhalit svou originalitu a oživit i málo nápadné oděvní kreace.


Nepovedené outfity slavných hvězd

Nepovedené outfity slavných hvězd

Životní styl

V době, kdy se většina celebrit neobejde bez osobního stylisty, jen málokdo šlápne ve výběru oblečení vedle. Někdy si však hvězdy prostě nedají poradit, anebo má jejich módní stylista zrovna špatný den. Podívejte se, kdo ze slavných v poslední době neměl příliš šťastnou ruku při volbě svého outfitu.

Kabelku prosím, tu vysněnou a pravou

Kabelku prosím, tu vysněnou a pravou

Životní styl

Je doba letních dovolených a většina z nás se po večerech procházela kolem obchůdků v mořských letoviscích, z kterých na nás koukaly napodobeniny kabelek, které se snad nechaly inspirovat těmi, které vídáme za výlohou obchodů jako jsou Louis Vuitton, Dior, Gucci, Prada nebo Chanel.

Contours fitness: Třicet minut třikrát týdně  
a jste v kondici

Contours fitness: Třicet minut třikrát týdně a jste v kondici

Životní styl

Práce, rodina, nákupy, kde si v tom shonu najít čas a chuť ještě na zlepšení postavy a kondice?  Speciální posilovna jen pro ženy nabízí vše, co potřebujete k tomu, abyste se udržely v kondici, odreagovaly se a měly lepší náladu. Intenzivní cvičení založené na kruhovém tréninku vám zabere jen třicet minut.

Slevám neuniknete - ani na Omlazení

Slevám neuniknete - ani na Omlazení

Životní styl

Slevy všude kolem nás. Nyní dokonce i na Omlazení. Ztratil svět jen krátkodobě hlavu nebo začíná něco nového, co tu s námi bude trvale?

Když poradny tak pořádně

Když poradny tak pořádně

Životní styl

Neuplynul ani měsíc, a po Wiki tu pro vás máme další dárek: Poradny. Jistě, Poradny, ty by na webu pro ženy, které se nebojí zeptat, chybět neměly. Proč jsme s nimi ale tak dlouho otáleli? Inu, učili jsme se z chyb ostatních a pořád nás zdržovalo něco “důležitějšího”.

Pěkný a útulný domov nejen na Vánoce

Pěkný a útulný domov nejen na Vánoce

Životní styl

Pěkný domov to jsou krásné bytové doplňky pro zútulnění Vašeho domova. Milovníci moderního stylu, ale i nadšenci romantického, francouzského či vintage stylu si zajisté přijdou na své. Pojďte s námi nahlédnout do neobyčejného internetového obchůdku!

Listopad přináší největší nebezpečí zánětů močových cest

Listopad přináší největší nebezpečí zánětů močových cest

Životní styl

Vyzrajte na bakterie s americkými brusinkami! Americké brusinky cranberries vyhlašují listopad měsícem prevence zánětů močových cest. A proč právě listopad? Dle průzkumu Svazu pěstitelů amerických brusinek* trpí infekcemi močových cest české ženy nejvíce právě v tomto chladném podzimním měsíci.



Celebrity nosí konfekci

Celebrity nosí konfekci

Životní styl

Buď se snaží ušetřit, nebo se jim prostě oblečení z konfekce líbí více, než designerské kousky. Každopádně i slavné hvězdy, jejichž honoráře se pohybují v astronomických částkách, oblékají takzvanou high street fashion neboli běžnou konfekci známých módních řetězců, jako jsou třeba Zara, H&M či Topshop. Netřeba dodávat, že to, co si hvězdy v konfekci vyberou, je téměř okamžitě po zveřejnění jejich fotografie beznadějně vyprodané. 

Cvičte doma jako slavné celebrity

Cvičte doma jako slavné celebrity

Životní styl

Vytvarovat si postavu a zbavit se nechtěných tukových polštářků můžete i bez návštěvy posilovny nebo dojíždění na hodiny zumby. Domácí cvičení má navíc své výhody - ušetříte čas i peníze a nikdo vás nebude při cvičení okukovat. Inspirujte se u slavných hvězdných krásek, které prozradily, jak se udržují fit v pohodlí svého domova.



Hvězdné eko páry

Hvězdné eko páry

Životní styl

Recyklace, udržitelný rozvoj, bio, eko, organic, vegetarian, vegan - ekologický životní styl nebo také "green living" zajímá stále více lidí. I některé slavné osobnosti se snaží o návrat k přírodě a odvracejí se od povrchního materialistického smýšlení současné společnosti. Přečtěte si, které slavné páry si už jiný styl života než "green living" nedokáží, či ani nechtějí představit.

Hvězdy nosí trendy 2011

Hvězdy nosí trendy 2011

Životní styl

Módní trendy pro tuto sezónu už byly dávno udány a směle vyrazily na svou celosvětovou pouť. Že rozhodně nejsou opomíjeny, nebo dokonce ignorovány, ukazuje i většina módy znalých a stylových celebrit. Podívejte se, které letošní trendy si slavné hvězdy oblíbily, a ohodnoťte, zdali jim sluší.

Wiki Omlazení je waše

Wiki Omlazení je waše

Životní styl

Sekci Wiki na jiných webech pro ženy spíše nenajdete. Uvedení této novinky na Omlazení si tedy jistě zaslouží zvláštní článek. Wiki Omlazení bude totiž žít vlastním životem a o tom, jak se jí bude dařit, rozhodne vaše péče. Proto nám hodně záleží na tom, abychom principy fungování Wiki vysvětlili co nejlépe.


Jak hubnout příjemně
aneb hubnout v sauně lze

Jak hubnout příjemně aneb hubnout v sauně lze

Životní styl

Revoluční doplňky stravy ByMe, které svým obsahem složek a rostlinných extraktů maximálně využívají moderních poznatků,pomohou nastartovat hubnoucí mechanismy v těle tak, aby v sauně hubnutí skutečně šlo. Doplňky stravy ByMe řady Sauna zároveň doplňují důležité látky, které organismus potřebuje.

Top cviky na zpevnění pozadí

Top cviky na zpevnění pozadí

Životní styl

Jste spokojená se svým pozadím? Pak si můžete gratulovat, protože většina žen není. Některá považuje svůj zadek za příliš velký, druhá za moc malý, další si myslí, že má nepěkný tvar nebo je povislý a měkký. Zpevnit a vytvarovat hýžďové svaly přitom není zase tak obtížné, stačí trocha pevné vůle a budete se ráda svým zadečkem chlubit. Vyzkoušejte tyto top cviky na zpevnění pozadí.

Nejstylovější celebrity

Nejstylovější celebrity

Životní styl

Každým rokem přední módní časopisy sestavují žebříčky nejlépe oblékaných a nejstylovějších celebrit. Hvězdný smysl pro módu hodnotí ty nejpovolanější osoby z řad módních návrhářů, stylistů, redaktorů módních časopisů a fotografů. Představme si hvězdy, které jsou ztělesněním módní inspirace.

Nejkrásnější osobnosti roku 2011

Nejkrásnější osobnosti roku 2011

Životní styl

Jsou slavní, bohatí a navíc krásní, podle prestižního amerického magazínu People dokonce nejkrásnější. Řeč je o celebritách, které byly zařazeny mezi 100 nejkrásnějších osobností roku 2011. My si představíme oceněné krasavice a krasavce, kteří letos obsadili prvních deset příček.

Proměny celebrit

Proměny celebrit

Životní styl

Změna je život - pravdivost tohoto rčení si uvědomují i slavné hvězdy, a tak svou image pravidelně obměňují. Proměna vizáže totiž vždycky upoutá pozornost médií a to je přesně to, co celebrity potřebují. Přečtěte si, které hvězdné krásky za poslední rok změnily svůj vzhled a posuďte samy, zda to byla změna k lepšímu či naopak.



A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.