Hvězdy nosí trendy 2011

Módní trendy pro tuto sezónu už byly dávno udány a směle vyrazily na svou celosvětovou pouť. Že rozhodně nejsou opomíjeny, nebo dokonce ignorovány, ukazuje i většina módy znalých a stylových celebrit. Podívejte se, které letošní trendy si slavné hvězdy oblíbily, a ohodnoťte, zdali jim sluší.

img

Celebrity se oblékají podle  trendů stanovených slavnými módními návrháři 

Trend - Retro 70tých let

zoom Zvětšit

Tori, Clémence, Nicole a Emma holdují retro stylu

Uvolněný bohémský retro styl si oblíbilo mnoho celebrit. Herečka Tori Spelling se zhlédla v záplavě květů a zvolila vzdušné maxi šaty se zvonovými rukávy. Do copánku zapletená ofina celý boho look skvěle doplňuje. Půvabná francouzská herečka Clémence Poésy, známá z kouzelnické ságy o Harry Potterovi, oblékla slušivou halenku, která 70tá léta připomíná nejen velkou mašlí, ale také tělovou barvou a lesklým saténem. Zpěvačce a herečce Nicole Richie je hippie styl blízký i bez ohledu na trendy, tentokrát její podařený outfit zdobí černá háčkovaná vesta v boho stylu. Americká herečka Emma Roberts si na počest 70tých let vybrala široké kalhoty s vysokým pasem, trendy je i halenka s nápadnými květy. 











Trend – Nevinná bílá a výrazné barvy 

zoom

Moderní barvy nosí herečky K. Dunst, C. Belle, D. Kruger a W. Port

Velkým hitem této sezóny je bílá barva a jako kontrast k ní velmi výrazné odstíny barev. Sněhobílému mámení podlehla i herečka Kirsten Dunst, která jednoduché šaty ponechala zcela bez ozdob a bílou osvěžila jen oranžovým lakem na nehty a kontrastními černými střevíčky. Záplavy barev se rozhodně nebojí americká herečka Camilla Belle, která ve svém nápadném outfitu zkombinovala hned tři výrazné barvy, jež se navíc nebála korunovat metalickým páskem. Bývalá modelka a herečka Diane Kruger si s módou velmi dobře rozumí a kombinace trendy oranžových šatů a modrých střevíců na platformě se jí opravdu povedla. Plný veselých kontrastních barev je i rozverný outfit herečky Whitney Port. 














Trend - Krajka a průsvitné materiály

zoom

Diane, Isla, Brittany a January podlehly romantické krajce

Krajka, háčkování a používání průsvitných materiálů patří mezi hlavní letošní trendy. Toho si je dobře vědoma i herečka Diane Kruger, která oblékla krajkové minišaty z dílny návrhářů Dolce & Gabbana a své již tak dlouhé nohy ještě šikovně prodloužila „nude“ lodičkami. Slavnostně a neotřele působí kontrast černé krajky na světlém tělovém podkladě šatů, které oblékla herečka Isla Fisher. Americké hvězdičce Brittany Snow sluší háčkované minišaty v retro stylu doplněné zlatými akcenty a stále velmi trendy „nude“ střevíčky. Herečka January Jones odvážně zkombinovala elegantní průsvitné krajkové šaty s ležérní džínovou bundičkou a vytvořila tak ojedinělý a příjemný look.














Trend – Nepřehlédnutelné potisky

zoom

Trendy potisky nosí i K. Perry, J. Alba, E. Mendes a T. Newton

Zvířecí, květinové, abstraktní, v retro stylu – přesně tyto potisky letos nejvíce frčí a nosí je i slavné krásky. Populární zpěvačka Katy Perry dala dohromady překvapivě jednoduchý outfit, kterému vévodí růžové minišaty se zvířecím potiskem doplněné jen dlouhým zlatým přívěskem a sexy černými sandálky. Odvážný, ale trošku podivný mišmaš potisků předvedla stylová herečka Jessica Alba, vzdušné šaty ve studených tónech s abstraktními potisky doplněné modrými střevíčky zase velmi slušely herečce Evě Mendes. Herečka Thandie Newton se blýskla v růžových saténových šatech s potisky exotických květin, které lichotí jejímu typu pleti.
















Trend – Nádech punk rocku

zoom

Hollywoodské rebelky  K. Bosworth, Fergie, Z. Saldana a D. Moore

Rebelie se letos vyjadřuje pomocí punkových, rockových a motorkářských akcentů v ryze dámské módě. Křehká a módy znalá herečka Kate Bosworth se rozhodla rozehrát svou skrytou punkovou strunu a oblékla se od hlavy až k patě do cvočků značky Mulberry. Celkový drsňácký vzhled ocvočkované sukně a biker bundičky zjemnila alespoň světlá tělová barva outfitu. To zpěvačka Fergie nic zjemňovat nehodlá a tvrdší moderní rockerský styl dotáhla až do konce a přesto působí žensky a svůdně. Jen lehký nádech rebelského stylu zvolila herečka Zoe Saldana, když si vybrala hnědou bundu se zipy, kterou vkusně propojila s trendem zvířecích potisků na lodičkách. Akcent stříbrných zipů na černých minišatech dodal tu správnou punkovou šťávu i herečce Demi Moore. 














Trend – Maxi, midi a lady délka sukní 

zoom Zvětšit

Maxi, midi a lady délka v podání J. Alby, A. Chung, E. Stone a M. Akerman

Dlouhá až na zem, sahající do půli lýtek nebo těsně ke kolenům – nejvíce trendy sukně této sezóny dosahují přesně takových délek. Komfort vzdušné maxi sukně s potisky jistě ocenila herečka Jessica Alba na procházce s dcerkou a dokázala, že i trendy mohou být pohodlné. Midi délce sukní se mnoho žen i dívek vyhýbá, modelka, moderátorka a známá módní ikona Alexa Chung a americká herečka Emma Stone však dokazují, že i tato délka může být lichotivá a slušivá. Lady styl a délka sukně ke kolenům je elegantní klasikou, která skvěle zvýrazní ženské křivky, inspirovat se můžete třeba u blonďaté herečky Malin Akerman. 











Trend – Šaty pro lesní víly 

zoom

Za něžné víly byly herečky K. Bosworth, C. Blanchet, M. Kunis a J. Jones

Romantické šaty z jemných a lehkých materiálů v něžných pastelových barvách jsou letos velkým hitem. Herečka Kate Bosworth v kouzelných šatech s květinovým potiskem a jemnou krajkou od návrhářského dua Dolce & Gabbana opravdu vypadá jako půvabní lesní žínka. Australská herečka Cate Blanchet zvolila něžný look i na Oscary a nutno dodat, že šeříková róba Givenchy Haute Couture k jejímu éterickému vzhledu velmi seděla. Půvabně vypadala na Oscarech i její herecká kolegyně Mila Kunis, která zvolila krajkované levandulové šaty značky Elie Saab. Jako moderní verze spanilé víly vypadala i herečka January Jones, které stylisté vybrali kratší zelenkavé šaty.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.