Pěkný a útulný domov nejen na Vánoce

Pěkný domov to jsou krásné bytové doplňky pro zútulnění Vašeho domova. Milovníci moderního stylu, ale i nadšenci romantického, francouzského či vintage stylu si zajisté přijdou na své. Pojďte s námi nahlédnout do neobyčejného internetového obchůdku!

img

Neobyčejné bytové doplňky, přírodní kosmetika, jídelní soupravy, čaje a mnoho dalšího

Moderní kuchyně a originální doplňky

zoom Zvětšit

Paramit - jídelní souprava

Originální a nadčasové jídelní soupravy, které jsou nejen vhodným doplňkem do každé domácnosti, ale jsou i skvělým vánočním dárkem. Vyberte si dle dekoru, který Vás zaujal nejvíce a vyberte si jídelní soupravu, která Vaše stolování udělá jedinečným.

Talíře obohatí Váš gastronomický zážitek a káva z krásného hrnku bude chutnat o to lépe! Vyberte si z naší široké nabídky jídelních souprav značky By Inspire a Paramit. Vše, co je pro Vaši kuchyň a stolování nezbytné, najdete v naší nabídce - talíře, hrnky, šálky s podšálkem, mísy, tácy a podnosy.

zoom Zvětšit

By Inspire - Stojan na nože Woodoo + nože

Dále nabízíme moderní mléčenky, cukřenky, konvice na čaj a kávu, pro stůl nezbytné menáže, solničky, pepřenky a v neposlední řadě i krásné dárkové soupravy a soupravy na víno. Také nože a designově zajímavé stojany na nože.

Pokud máte rádi moderní domácnost, jistě Vás potěší fondue či japonské sety.

Ať už se Vám líbí jednoduchý styl nebo jste nároční klienti, jistě si z naší nabídky vyberete. Jedná se o nevtíravou kolekci, která je i vhodným dárkem. Povzneste Vaše stolování na jinou úroveň se značkou By Inspire a Paramit.

Vánoční soupravy lahodných čajů

zoom Zvětšit

Oxalis - Set kvetoucích čajů Artemis modrá

Nabízíme dárkové balíčky čajů, káv a koření. Udělejte si radost nebo překvapte někoho blízkého dárkovým balíčkem značek Grešík, Oxalis či La Chatelard. Dárkový balíček potěší jistě každého a v každém věku.

Například pravé bíle čaje ochucené Bu Bu Gao Sheng "Lákavé vyhlídky", Man Tian Xian Tao "Posvátné květy", Jasmine Silvery Strawbery Flower "Jasmínové stříbřité jahody", Yu Guan Yin "Nefritová Bohyně Milosrdenství".

Nebo dárkově zabalený jutový pytlík s provensálským kořením a s potiskem "Herbes de Provence" na přední straně. Vhodné pro grilování, barbecue či pizzu. Obsahuje rozmarýn, bazalku, majoránku a tymián.

Luxusní kosmetika v krásných baleních pro Vaše blízké

zoom Zvětšit

Scottish Fine Soaps - Velký dárkový balíček POETICA

Tato sekce našeho obchůdku je věnována všem, kteří o sebe rádi pečují vysoce kvalitními produkty. Představujeme Vám luxusní značku francouzské přírodní kosmetiky Autrepart a La Chatelard, která uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky.

Značka Autrepart i La Chatelard představuje široké spektrum vůní, včetně pro Francii typické levandule, a v jejich nabídce najdete sprchové gely, mýdla, luxusní mýdla v plechovce, šampony, masážní oleje a další.

Věříme, že si z široké nabídky luxusní francouzské přírodní kosmetiky vyberete. Dopřejte svému tělu jedinečný zážitek.

Hledáte dárek, který potěší snad každou ženu?

Pěkný domov Vám přináší mýdla česká, francouzská, skotská i italská v krásných dárkových baleních. Nádherně voní, krásně pění a provoní nejen koupelnu, ale i šatní skříň. Mýdla vynikají svojí kvalitou i designem. Mýdlo je nepostradatelným doplňkem v každé domácnosti.

zoom Zvětšit

For Merco - Hanušovo mýdlo Johanka

Nabízíme značky Botanico, z českých firem dále Manufaktura, For Merco, luxusní italská mýdla Nesti Dante a Fiorentino. Kdo je milovníkem Francie, jistě ocení luxusní francouzská mýdla Le Chatelard, Autrepart či dárková mýdla v plechové krabičce Le Blanc.

Jako dárek jsou vhodné i dárkové balíčky s mýdly. Pro milovníky české klasiky nabízíme známá norková mýdla od značky For Merco. Vyberte si to pravé mýdlo...


Provence, vintage a retro styl

zoom Zvětšit

La Petite France - drátěný věšák

Máte rádi provence, vintage a retro styl bytových doplňků? Nabízíme Vám značku La Chatelard, La Petite France a další. Věříme, že si z naší široké kolekce bytových doplňků ve francouzském stylu vyberete a dáte Vaší domácnosti nový rozměr. Francouzský a vintage styl vnese do domova pohodu, klid a útulnost. Nechte se hýčkat Francií.

Přinášíme také retro produkty anglické značky Robert Opie. Věříme, že se Vám retro styl líbí a že necháte dýchnout staré časy i do svého domova.


Vázy sleva -10%

zoom Zvětšit

Paramit - Váza Axe červená

Přinášíme Vám výběr luxusních váz značky Paramit. Jedná se o krásné bytové doplňky za skvělou cenu! Tyto vkusné a stylové vázy podtrhují krásu domova, vynikají svou baraveností, brilantním leskem a materiálem, ze kterého jsou vyrobeny. Tím je porcelán, který zaručuje nadstandartní kvalitu, jako je odolnost proti oděru, vysokou pevnost a stoporocentní nepropustnost.

S vázami Paramit za skvělou cenu kombinujte a dekorujte dle libosti! Děláme vše pro to, aby Vám naše výrobky přinášely radost a potěšení.


Andělé a figury Willow Tree

zoom

Willow Tree - Nový život

Dárek z kolekce Willow Tree je jedinečným! S andělem či figurou z této Willow Tree kolekce dáváte nejen dárek, ale i lásku. Každý anděl či figura má svůj specifický význam. Willow Tree je nejen krásný bytový doplněk, ale i dárek, který má duši.

Každá figurka či andílek je v papírové krabičce, na které je popsán význam kolekce Willow Tree a dále je přiložen štítek v českém jazyce s významem konkrétní figurky a možností věnování.



Nemáte ještě všechny dárky pod stromeček? Neváhejte náš obchůdek garantuje dodání zboží, které je skladem u všech objednávek provedených do 19.12.2011!



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.