Nejkrásnější osobnosti roku 2011

Jsou slavní, bohatí a navíc krásní, podle prestižního amerického magazínu People dokonce nejkrásnější. Řeč je o celebritách, které byly zařazeny mezi 100 nejkrásnějších osobností roku 2011. My si představíme oceněné krasavice a krasavce, kteří letos obsadili prvních deset příček.

img

Jak se vám líbí nejkrásnější celebrity letošního roku? 

JENNIFER LOPEZ (41)

zoom Zvětšit

Z prvenství se raduje Jennifer Lopez

 "Jen zřídka mi chybí slova, ale cítím se poctěna," reagovala hispánská kráska na ocenění Nejkrásnější celebrita pro rok 2011. Tato zpěvačka, herečka a matka tříletých dvojčat přiznává, že je velmi těžké udržet si status krasavice a módní ikony i po čtyřicítce. A recept na její krásu? Kromě toho, že půvabné rysy dostala do vínku, Jennifer pravidelně cvičí, zdravě se stravuje, nepije alkohol a nekouří. 





ZAC EFRON (24) 

zoom Zvětšit

Zac je idolem náctiletých dívek

Hollywoodský krasavec poprvé zazářil ve filmovém megahitu High School Musical a téměř okamžitě po uvedení do kin se stal idolem především náctiletých dívek. Díky jeho vypracované postavě ho časopis People už loni zařadil na seznam "nejúžasnějších těl". Zac si sice zájmu médií a fanynek užívá, ale zároveň se považuje za obyčejného kluka a celé to bláznění kolem své osoby považuje za poněkud hloupé. 



REESE WITHERSPOON (35)

zoom Zvětšit

Krásné třetí místo obsadila Reese Witherspoon

Hvězda filmů Pravá blondýna či Walk the Line je matkou dvou dětí, které má z prvního manželství s fešákem Ryanem Phillippem. Přestože Reese není typická krasavice, pravidelně se objevuje na seznamu nejkrásnějších lidí světa. Nejpíš za to může i její okouzlující úsměv holky od vedle, který se ještě více rozzářil, když se letos podruhé vdala za hollywoodského agenta Jima Totha.






JESSICA SIMPSON (31)

zoom Zvětšit

Sexy zpěvačka Jessica Simpson

Zpěvačka a herečka z amerického Texasu sice poslední dobou výrazně přibrala, přesto se letos umístila na krásné čtvrté pozici v kategorii Nejkrásnější osobnosti roku 2011. Tato sexbomba se proslavila především díky reality show MTV "Newlyweds", ve které účinkovala se svým dnes už exmanželem Nickem Lacheyem. Nezapomenutelná je rovněž její coververze a sexy videoklip k hitu “These Boots Are Made For Walkin".





MANDY MOORE (27) 

zoom Zvětšit

Mandy se proslavila v teenage komediích

Mandy se nejprve snažila uchytit v módní branži jako modelka, jejím snem však byla kariéra zpěvačky. Po několika hitech ji ale nakonec osud zavál směrem k Hollywoodu. Ve filmu se prosadila především jako herečka v teenage komediích, jako je například Deník princezny či Sladkých 17. Mandy se ráda maluje a krášlí, ale její manžel rocker Ryan Adams tvrdí, že jeho žena je nejkrásnější bez make-upu. 




KATIE HOLMES (33) 

zoom Zvětšit

Tom Cruise může být na svou ženu Katie pyšný

Hvězdička z melodramatického seriálu Dawsonův svět se dostala do popředí zájmu všech médií teprve svým sňatkem se superhvězdou Tomem Cruisem. "TomKat" duo zplodilo dceru Suri, která krásnou tvářičkou svou matku rozhodně nezapře. Z obyčejné dívky Katie, která se oblékala v konfekci, se po svatbě stala módní ikona, jejíž blízkou přítelkyní je slavná Victoria Beckham. 






JENNIFER HUDSON (30)

zoom Zvětšit

Jennifer si udržuje štíhlou postavu

Do top desítky nejkrásnějších osobností planety se dostala i zpěvačka a herečka Jennifer Hudson, kterou proslavila především role Effie White ve filmu Dreamgirls. Další filmovou příležitost pak dostala v prvním filmovém zpracování seriálu Sex ve městě, kde si zahrála osobní asistentku hlavní představitelky. Jennifer, která je zaměstnanou matkou téměř dvouletého syna, za poslední rok také výrazně zhubla a stala se mluvčí organizace 4 Weight Watchers. 




KELLAN LUTZ (26)

zoom Zvětšit

Nejkrásnějšího upíra ztvárnil Kellan

Kdo je nejkrásnější upír? "Edward!!", piští náctileté dívenky, ale jejich názor rozhodně nesdílí časopis People. I když se tento model a herec původně ucházel o hlavní roli Edwarda v Twilight sáze, před nosem mu ji vyfoukl Robert Pattinson. Každopádně i postava upíra Emmeta mu přinesla velkou slávu a také post jednoho z nejkrásnějších mužů planety. 





DANA DELANY (55) 

zoom Zvětšit

Za krásou Dany se skrývá jóga a mladší partneři

Že věk je při hodnocení krásy naprosto nepodstatný, dokazuje i umístění herečky Dany Delany v první desítce nejkrásnějších celebrit. U nás je tato atraktivní herečka známá především ze seriálového hitu Zoufalé manželky. Herečka se udržuje v kondici pomocí jógy a jí spousty zeleniny. Také se přiznává k tomu, že nejraději chodí nahá a randí jen s výrazně mladšími muži, kteří ji nabíjejí mladistvou energií. 





EMMA STONE (23) 

zoom Zvětšit

Emma ráda experimentuje s barvou vlasů

Desátou příčku obsadila americká herečka, která debutovala v teenagerské komedii Superbad v roce 2007. Následovalo obsazení do romantické komedie Bejvalek se nezbavíš, kde hrála po boku hvězd, jako jsou Matthew McConaughey a Jennifer Garner. Půvabná herečka, která se po vystřídání několika barev letos vrátila ke svému původnímu blond odstínu, je filmovými experty považována za velmi nadějný herecký talent.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?