Jak hubnout příjemně aneb hubnout v sauně lze

Revoluční doplňky stravy ByMe, které svým obsahem složek a rostlinných extraktů maximálně využívají moderních poznatků,pomohou nastartovat hubnoucí mechanismy v těle tak, aby v sauně hubnutí skutečně šlo. Doplňky stravy ByMe řady Sauna zároveň doplňují důležité látky, které organismus potřebuje.

img

Zdravé hubnutí a spalování tuků v sauně s použitím doplňků stravy ByMe

Češi patří mezi tři nejobéznější národy v Evropě. Více než polovina mužů je nespokojená s postavou svojí partnerky. Jsme první ve světě v počtu vypitých piv na jednoho člověka. Logicky se tak tělo vzdaluje ideálům. Přitom slovo dieta a hubnutí se skloňuje v téměř každém předsevzetí. Většina populace by však se svojí nadváhou měla opravdu něco udělat. Mnohé knížky a články o dietách mylně slibují zaručený úspěch v podobě desítek kilogramů úbytků na váze za týden atd. Pokud si však člověk neuvědomí, že nejdříve musí něco udělat se svým životním stylem, každá až šarlatánská rada je k ničemu.

Ono se to lehce řekne, ale těžko vykoná

Okamžitě se změnit - třikrát týdně navštívit fitko, začít zvedat činky, běhat desítky kilometrů na běžeckém páse atd. Kolik z nás již odpadlo po první, maximálně druhé návštěvě takové posilovny. V tomto okamžiku ti, kteří to se svojí postavou nevzdali, začínají hledat něco pohodlnějšího. Není divu. Například mnoho žen chodí hubnout do sauny. Bohužel klasickým způsobem saunování vypotí pouze vodu. Mylné přesvědčení v nich navíc utvrzuje skutečnost, že po této příjemné proceduře váží až o 1 kg méně. Není to škoda?

Hlavními předpoklady hubnutí je zdravý organismus, fungující lymfatický systém, potřebná tělesná aktivita a zdravý životní styl. Aby opravdu správné a zdravé hubnutí a spalování tuků začalo, je důležité organismus nejprve zahřát, odplavit toxiny (škodlivé látky), které přispívají ke vzniku podkožního tuku, a následně i ke vzniku celulitidy neboli pomerančové kůže. Právě to sauna s použitím doplňků stravy ByMe ideálně dokáže.

zoom

Sauna Fat Burner

Základním pilířem přípravků ByMe pro úspěšné spalování kalorií v sauně jsou doplňky stravy Sauna Fat Burner a Sauna Liquid Carnitin.

Sauna Fat Burner

Užívá se před saunováním a před sportovní aktivitou. Jedná se o speciální odbouráváč tuku, který dokáže využít svého jedinečného složení tak, že ke spalování dochází nejen při klasickém cvičení, ale právě i při saunování. Přispívá k redukci tuku a ke správné funkci svalů. Příznivě ovlivňuje energii a vitalitu organismu. Doporučené dávkování: Přijměte 2 tablety ráno a 2 tablety 30 minut před fyzickou aktivitou nebo saunou, zapijte dostatečným množstvím vody.

zoom

Sauna Liquid Carnitin

Sauna Liquid Carnitin

Nepostradatelný pomocník při saunování i zvýšené fyzické námaze. Jedná se o příjem liquidu s vodou, který je vhodné užívat před a po saunování, popř. při fyzické aktivitě. Po jeho požití Vaše tělo zahájí rychlejší spalování tuků a tak čas, který strávíte sportem, saunováním, či třeba jen rychlou chůzí, bude mnohem efektivněji využit. Navíc zregenerujete svaly, a jak jsme sami vyzkoušeli, dodá Vám potřebnou energii. Tento jedinečný doplněk nabízíme ve 2 lahodných příchutích – červený a bílý hrozen.

Zbavt tělo přebytečných toxinů Vám pomůže Sauna Clean Aloe Vera. Užíváním znásobíte ozdravné účinky saunování, podpoříte odplavení toxických látek z těla a urychlíte spalování kalorií. Sauna Vitality Cordyceps Vám po saunování urychlí Vaši regeneraci, navrátí energii a vitalitu. Příznivě ovlivňuje hladinu cholesterolu i správnou výši krevního tlaku. 

zoom

Sauna Clean Aloe Vera a SaunaVitality Cordyceps

Sauna bez Vašeho dalšího přispění není pochopitelně všelékem, ale Vaše tělo se v ní prohřeje, uvolní, zrelaxuje a připraví se na příjem nových živin a vitamínů a také látek podporujících spalování tuků. Je ideálním doplňkem k jakémukoliv pohybu. Je vhodná i pro ty, kdo mají zábrany s některými druhy sportu. Pomůže Vám odstranit i jiné problémy, přinese mnoho dalších pozitiv v podobě pěkné pleti. Pobyt v sauně vám zaručí často opomíjenou a pro hubnutí nezbytnou skutečnost, psychickou pohodu. Čím více se budeme stresovat tím, že jsme tlustí a zhubnout prostě potřebujeme, tím méně nám to bohužel půjde.

Metoda hubnutí v sauně s pomocí doplňků stravy ByMe může být pro spousta lidí příjemným východiskem, jak hubnout zdravě, postupně, bez jojo efektu, a přitom se netrápit drastickou dietou.

ByMe doplňky stravy můžete objednat na internetovém portálu www.byme.cz. Najdete zde návody a doporučení, jak ideálně hubnout pomocí sauny. Pravidelné novinky z oblasti zdravého životního stylu, užitečné rady týkající se saunování a života vůbec. Nyní je v nabídce Akční Hubnoucí balíček 2+1, Sauna Fat Burner + Sauna Liquid Carnitin, obdržíte zdarma Sauna Clean Aloe Vera.

S ByMe přichází na trh bývalá vicemiss ve fitness Světlana Moravcová Adltová.

Nedoporučovala bych něco, co jsem nevyzkoušela, co nefunguje

zoom

Světlana Moravcová Adltová

Sauna je skutečně mimořádným doplňkem zdravého životního stylu, a jakmile si na ni zvyknete, budete se k ní - tak jako já, neustále rádi vracet. Začnete být na sauně závislí (jako jsme vlastně na všem, k čemu máme vztah, co milujeme). Navíc doporučuji do saunování postupně přidávat různé příjemné záležitosti, jako jsou vonné olejíčky, bylinky, masírování žínkou.

A pokud do tohoto procesu zahrnete partnera, manžela, určitě dalším nezanedbatelným pozitivem bude kvalitně strávený čas dvou blízkých lidí. Čas, který upevní a podpoří vztah, navodí příjemnou atmosféru a láska může kvést.

Světlana Moravcová Adltová
ByMe – tedy ode mne

svetlus@byme.cz



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?