Proměny celebrit

Změna je život - pravdivost tohoto rčení si uvědomují i slavné hvězdy, a tak svou image pravidelně obměňují. Proměna vizáže totiž vždycky upoutá pozornost médií a to je přesně to, co celebrity potřebují. Přečtěte si, které hvězdné krásky za poslední rok změnily svůj vzhled a posuďte samy, zda to byla změna k lepšímu či naopak.

img

Slavné tváře často mění svou image

Emma Watson

zoom Zvětšit

Z kouzelnice módní ikonou 

Role roztomilé a mírně přechytralé poloviční čarodějky Hermiony v kouzelnické sáze o Harry Potterovi přinesla mladé britské herečce celosvětovou slávu. Půvabná Emma však nechce být celý život sladkou Hermionou, a tak se rozhodla shodit své něžné dívčí nazrzlé lokny a vyměnit je za sofistikovaný krátký takzvaný „pixie“ sestřih. Slušivý účes okamžitě zaznamenal obrovský úspěch a vysloužil si respekt módních expertů po celém světě. Z dívenky se tak rázem stala odvážná mladá dáma s osobitým stylem, který následuje mnoho dívek a žen.


Rihanna 

zoom Zvětšit

Rihanna podlehla červené

Moderní popové hvězdy musí neustále šokovat něčím novým a zajímavým, aby se neokoukaly a udržely se ve středu zájmu médií a svých fanoušků. Chameleonkou ve světě zpěvaček je i barbadoská kráska Rihanna, která jen za minulý rok vystřídala několik účesů a barev, aby načas zakotvila u křiklavé červené. Loňský krátký blond sestřih s tmavým podbarvením vystřídal zářivý rudý přeliv, který svou délku a střih mění rychlostí blesku. Vyhlazené zářivé prameny střídají elegantní vlny, které přecházejí do roztomilých kudrlinek a posléze i do nezkrotných afro kudrn. Můžeme se jen těšit, čím nás extravagantní Rihanna překvapí příště.


Ashlee Simpson-Wentz 

zoom Zvětšit

Ashlee a její radikální proměna

Americká zpěvačka a herečka se odhodlala k podobně radikálnímu kroku jako Emma Watson a zbavila se svých dlouhým lokem. Ashlee velmi ráda střídá barvu vlasů, a tak její dlouhá hříva prošla mnoha obměnami od blond melírů, přes výraznou zrzavou, která jí mimochodem velmi slušela, po hnědou a až tu nejtemnější černou. Její rozhodnutí pro drzý blond pixie střih, který si nedávno dala odbarvit na punkovou platinovou blond, se setkalo spíše se smíšenými reakcemi mezi lidmi z módních kruhů i mezi fanoušky. Jemná kráska s porcelánově průhlednou pletí totiž v tomto účesu působí až příliš křehkým dojmem. 


Jennifer Hudson

zoom Zvětšit

Jennifer se může pochlubit zcela novou postavou

Změnit celkový vzhled novým neokoukaným účesem není až tak těžké, mnohem těžší je změnit celkový typ postavy. To se však podařilo americké zpěvačce a oscarové herečce Jennifer Hudson z filmového hitu Dreamgirls, které se během minulého roku podařilo výrazně zhubnout, a to z americké velikosti 16 na velikost 6. Jennifer tak ze své obtloustlé postavy dokázala vytvarovat sexy ženské křivky, které dnes ráda obléká do přiléhavých šatů. Zpěvačka prohlašuje, že se nikdy necítila lépe, a stále ještě hubne díky programu na zhubnutí Weight Watchers, jehož je i mluvčí.







Lady Gaga

zoom Zvětšit

Hlavní je nesplynout s davem

Excentrická a veleúspěšná zpěvačka postavila svou kariéru na extravagantní image, kterou velmi často mění. Nápadnou výstřednost má v popisu práce a potkat Lady Gagu v civilním běžném oblečení, nejspíš bychom ji nepoznali. Zda se za jejími neustálými přeměnami skrývá potřeba zachovat si soukromí, můžeme jen spekulovat. Každopádně tato královna převleků mění svou image jako mávnutím kouzelného proutku, i když poslední rok se drží alespoň světlých odstínů vlasů od žluté, přes platinově blond až po šedivou. Zdá se, že fantazii má tato nekorunovaná královna současných diskotékových hitů (či její stylistický tým) téměř bezbřehou. 



Další menší proměny

zoom Zvětšit

Herečky daly vale dlouhým vlasům

Změnou image, i když nikterak zásadní, si za uplynulý rok prošly mimo jiné i populární americká herečka Jennifer Aniston, která svůj pověstný polodlouhý střih vlasů vyměnila za delší mikádo. Podobnou proměnu podstoupila i herečka Scarlet Johannson, které si své polodlouhé lokny nechala zkrátit do podoby moderního delšího bobu.

Herečka Sandra Bullock zase propůjčila své tváři nový sexy výraz, když si nechala ustřihnout ofinu podle posledních vlasových trendů a její herecká kolegyně Emma Stone lehce šokovala, když se z výrazné hnědovlásky s červenými odlesky stala přes noc sladkou blondýnkou.                                





zoom Zvětšit

I menší změna se počítá


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Sportovní oblečení v divadle? Proč ne?

Oblečení komerční článek

Ve světě módy pomalu ale jistě mizí nejrůznější tabu. Hranice mezi sportovním oblečením a společenským oděvem je stále tenčí a tenčí a u některých kousků ani nepoznáte, máte-li je obléct do divadla či do tělocvičny. Dnešní doba je jako stvořená pro hledání kreativních způsobů propojení pohodlí a stylu a zařazování sportovních prvků do běžného šatníku. Jak můžete i vy jednoduše zakomponovat sportovní oblečení do elegantních a stylových outfitů?

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.