Kabelku prosím, tu vysněnou a pravou

Je doba letních dovolených a většina z nás se po večerech procházela kolem obchůdků v mořských letoviscích, z kterých na nás koukaly napodobeniny kabelek, které se snad nechaly inspirovat těmi, které vídáme za výlohou obchodů jako jsou Louis Vuitton, Dior, Gucci, Prada nebo Chanel.

img

Luxus je v dnešní době touhou téměř každého z nás, ne vždy je však v našich možnostech si jej dopřát

Bohužel takové "faky" mají do pravých kabelek opravdu daleko. A právě v tu chvíli přemýšlíme o tom, jak je těžké tyto kabelky získat nejen kvůli jejich ceně, ale občas také pro jejich omezený počet. Kabelky, které nejsou jen pouhou náhražkou, ale ty, které s sebou přináší dlouholetou tradici, kvalitu a především jedinečnost. Bohužel nám nezbývá nic jiného než se občas projít Pařížskou a doufat, že zde potkáme právě tu pravou.

Máme pro vás dobrou zprávu

zoom

LV Cabas Ipanema PM Yellow

Většinou to už tak bývá, že dobré věci si lidé nechávájí raději pro sebe, aby náhodou o nich nevědělo moc lidí a povídá se jen o těch špatných. My jsme se ale rozhodli vám jednu dobrou zprávu prozradit! Jak by se vám líbilo z pohodlí vašeho domova prohlížet nabídku více než stovky kabelek různých značek, které vám do 24 hodin doručí kurýr až do domu?

Podle nás to není tak úplně k zahození, především i pro to, že se mezi těmito kabelkami dají najít nové, tak i kabelky, které již dávno nejsou k sehnání a dá se o nich už mluvit i jako o sběratelských kouscích. Vždyt nezřídka se i vám už stalo, že jste viděla kabelku v obchodě, která se vám vůbec nelíbila a po čase, kdy jste ji viděla na dámě, která šla na ulici proti vám, jste se do ní zamilovala. Jako víno, tak i náš vkus musí občas trochu vyzrát…

zoom

Gucci Brit Beige

Bohužel pak nastává problém, kde tu kabelku sehnat? Byla to kolekce jaro – léto, teď bude podzim a v obchodě je již zimní kolekce? Od prosince minulého roku můžeme vedle Pařížské v Maiselově ulici v Praze najít obchod Luxury Bags, kde právě tyto kabelky můžeme sehnat. A už je snad jen příjemným zpestřením, že vše zde obvykle mají s 30 – 70 % slevou. Luxury Bags se zabývá prodejem nových nebo lehce nošených kabelek, které získává od zákaznic například jako nevhodné dárky a právě proto prodávájí kabelky Louis Vuitton a jiné klidně i za poloviční cenu proti tomu, za kolik je mají za rohem.

Obchod Luxury Bags funguje již několik let, přesto o něm možná slyšíte prvně. Luxus je v dnešní době touhou téměř každého z nás, ne vždy je však v našich možnostech dopřát si jej přesně tak, jak bychom si přáli. A právě tato skutečnost vedla ke vzniku obchodu s luxusními kabelkami, který nabízí široký sortiment kvalitního zboží luxusních značek, jakými jsou Louis Vuitton, Gucci, Dior, Prada či Chanel. 

zoom

Lodičky Dior Initi Fuschia Pumps

V Luxury Bags pořídíme kabelky, pásky, peněženky, obuv i různé doplňky až se 70ti procentními slevami! Jak je to možné? Všechno zboží pochází od klientek či klientů, kteří své kabelky a doplňky neupotřebí a raději je nabídnou k prodeji, aby dělaly radost někomu jinému. Často jsou proto v nabídce i úplně nové kabelky, které byly pro předchozí majitelku například nevhodným dárkem. Při přijímání zboží do obchodu je pečlivě zkoumán nejen stav zboží, ale zejména jeho originalita, za kterou Luxury Bags ručí a zákazník má tak jistotu, že se do jeho rukou dostane pravý certifikovaný výrobek již zmiňovaných prestižních značek. Na své si v Luxury Bags příjdou i vášnivé sběratelky kabelek z limitovaných kolekcí, které bývá mnohdy nemožné sehnat.

zoom Zvětšit

Luxury Bags, kamenný obchod v Praze

Luxury Bags má nejen svůj kamenný obchod v Maiselově ulici na Praze 1, hned vedle Pařížské ulice, funguje také jako internetový obchod (www.luxurybags.cz), prostřednictvím kterého je možné si svou vysněnou kabelku nechat doručit kamkoliv do Čech nebo Slovensko. Na internetové stránky se až několikrát v týdnu přidávájí desítky nových kabelek a doplňků. Přes internet si lze zboží blokovat i v případě, že si jej budete chtít vyzvednout osobně na prodejně. 

Vypůjčte si luxus na pár dní

Pokud se vám ale nechce jen tak investovat desetitisíce do luxusní kabelky, můžete si ji u Luxury Bags zapůjčit. Užít si pocit luxusu můžete na 3 dny, týden či měsíc. Půjčovné je v takové výši, že si jej může dovolit snad každý! Zejména výhodné je zapůjčení večerních a plesových kabelek, které mnohdy potřebujeme pouze na jeden večírek, a bylo by tak skutečně zbytečné kupovat si na každou události novou.

Luxury Bags od tohoto roku nabízí pro širokou veřejnost také zcela novou, unikátní službu čištění kabelek. Důkladným čištěním prochází všechny nabízené kabelky a doplňky, dopřát jej za výhodnou cenu můžete ale i své vlastní kabelce. Tu můžete do obchodu přinést či poslat poštou, cena čištění se pohybuje od 290,- do 690,- Kč a kabelka je zpravidla připravena k vyzvednutí během dvou pracovních dnů.

A teď už záleží jen na vás, jestli se o toto tajemství také podělíte, nebo si ho raději necháte pro sebe. Ať tak či onak, hlavně ať i vy najdete tu pravou!

Kontakty: Maiselova 5, Praha 1
www.luxurybags.cz
info@luxurybags.cz
tel.: 728 81 81 55
Otevřeno PO-SO: 12-19h



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.