Celebrity nosí konfekci

Buď se snaží ušetřit, nebo se jim prostě oblečení z konfekce líbí více, než designerské kousky. Každopádně i slavné hvězdy, jejichž honoráře se pohybují v astronomických částkách, oblékají takzvanou high street fashion neboli běžnou konfekci známých módních řetězců, jako jsou třeba Zara, H&M či Topshop. Netřeba dodávat, že to, co si hvězdy v konfekci vyberou, je téměř okamžitě po zveřejnění jejich fotografie beznadějně vyprodané. 

img

I hvězdy jako Sienna Miller, Demi Moore nebo Jennifer Lopez oblékají konfekci

Pippa a Kate Middleton

zoom Zvětšit

Pippa Middleton a její oblečení z konfekce

Sestry Midletonovy „high street fashion“ přímo milují a levné modely rády nosí i po přijetí do královské rodiny. Dívčí broskvové šatičky s volány, které oblékla švagrová prince Williama Pippa na zásnubní hostinu své přítelkyně, jsou z obchodu French Connection. Decentní červené šaty zase Pippa ulovila v obchodě Hobbs a za prošívanou koženou bundičku z módního řetězce Whistles zaplatila £295. Pippina slavnější sestra Kate si také oblíbila obchod Whistles, až to vypadá, jako by mu dělala reklamu. Za pravou anglickou lady byla při nedávném setkání s herečkou Reese Whitherspoon, když módní plisovanou sukni značky Whistles doplnila černým háčkovaným topem stejné značky. Černobílé šaty vypadají luxusně a draze, zvláště když je doplňuje extravagantní klobouček tolik typický pro britskou aristokracii. Jenže tyto klasické šaty, které Kate na veřejnosti oblékla hned několikrát, jsou za pár liber z obchodu Zara.

zoom Zvětšit

I manželka prince Williama nosí high street fashion










Rachel Bilson, Vanessa Hudgens a Taylor Swift 

zoom Zvětšit

Mladé celebrity levnou módou nepohrdají

Hollywoodská herečka Rachel Bilson patří na módním poli mezi známé expertky a tak věděla, že maxi sukně ve výrazné barvě a nejlépe s vyvýšeným pasem je letos nutností. Ale co by utrácela majlant, když dokonalou sukni dle svých představ objevila v Topshopu. Červenou sukni také s vysokým pasem, ale v kratším provedení, zvolila zpěvačka Taylor Swift a rozhodně se neplácla přes kapsu. Slušivou sukýnku zakoupila v Zaře za pouhých £29.99. I herečku Vanessu Hudgens můžete potkat na nákupech v high street obchodech. Při návštěvě Velké Británie trávila volný čas nakupováním a neodolala potištěným kalhotám, které pořídila v obchodě All Saints za £120. 


Jennifer Lopez, Keira Knightley, Amanda Seyfried

zoom Zvětšit

Mezi hvězdami letí Topshop

Kdo by si pomyslel, že ani slavná hispánská kráska Jennifer Lopez nepohrdá levnou módou a klidně se obléká v běžné konfekci. Tento draze vyhlížející outfit sestává i z levného blazeru v kávovém odstínu, který byl k sehnání v Topshopu za £58. Keira Knightley sice patří mezi hollywoodské herečky, ale často se obléká i v second handech nebo v méně známých high street obchodech. Půvabné červené šaty s květovaným vzorem pořídila v obchodě Jarlo London za £60. Mladá herečka Amanda Seyfried, kterou proslavila především jedna z hlavních rolí ve filmovém zpracování muzikálu Mamma Mia, si jako mnoho jiných hvězd oblíbila Topshop, tentokrát si tam vybrala zajímavou blůzku v tělovém odstínu. 


Demi Moore a Sienna Miller

zoom Zvětšit

Demi a Sienna oblékají v běžnou konfekci

Hvězdná Demi Moore neváhala obléknout běžnou konfekci i na červený koberec. Zářivé kalhoty z módního řetězce H&M pořídila za £29.99 a nutno podotknout, že jí velmi slušely. Velmi lichotivě zafungovaly pro Demi i sexy šedé šaty na jedno rameno ozdobené černým lakovaným páskem zakoupené v kolekci Jimmy Choo pro H&M. Herečka Sienna Miller se svou sestrou provozuje vlastní módní značku, ale to jí nebrání lovit i v jiných obchodech. Na filmovou premiéru dala před vlastním modelem přednost zajímavým květovaným šatům značky All Saints. I Sienna je velkou fanynkou jednoho z nejoblíbenějších módních řetězců Topshop, a tak ji paparazzi už několikrát nachytali v tělovém topu, který si herečka koupila právě v Topshopu. 


Katy Perry, Rihanna a Beyonce 

zoom Zvětšit

Nejslavnější světové zpěvačky mixují high street se značkovými kousky 

Ani v současné době nejslavnější světové zpěvačky neohrnují své hvězdné nosíky nad „high street“ módou. Extravagantní americká zpěvačka Katy Perry doplnila jednoduché designerské legíny a botky od britské návrhářky Vivienne Westwood výrazně květovaným sakem z Topshopu. Barbadoská zpěvačka Rihanna sice nosí luxusní kabelku Louis Vuitton, ale pletené minišaty pořídila v obchodě H&M. Popové hvězdě první velikosti americké zpěvačce Beyonce zase padla do oka bohatě zdobená bundička z módní kolekce obchodu Topshop a neváhala ji svým fanouškům předvést na letišti v Jižní Korei.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.