Ušetřete za svůj oblíbený parfém, aniž byste slevili ze svých nároků

Pojem rozlévané parfémy je již řadu let známý po celé Evropě. Především pak v jižní části se těší velké oblibě a v každém větším městě takovouto parfumerii zaručeně potkáme.

Není tedy překvapením, že si tento koncept získává oblibu i u nás, v České republice. V samém srdci Brna již pátým rokem právě takováto parfumerie funguje. Jmenuje se to Tap, což se dá volně z angličtiny přeložit jako stáčet či čepovat. Tedy stáčírna parfémů. 

to Tap

Tato brněnská parfumerie leží v obchodním domě Omega přímo na hlavním brněnské náměstí, náměstí Svobody. Prodejnu vlastní pár, který také přímo z Brna pochází a sami v obchůdku prodávají. V průběhu pěti let, co parfumerie funguje, již mají s vůněmi spoustu zkušeností a tak Vám bez váhání poradí, ať už vybíráte parfém přímo pro sebe a nebo jím chcete někoho potěšit. Voňavky jsou svým poměrem vonných olejů na hranici parfémované vody až parfému a proto jsou přívětivé nejen cenou, ale také kvalitou.

Cena parfémů je jednotná, což je jasný záměr. Účelem je, aby jste si vybírali opravdu a pouze podle Vašeho čichu, aby jste nemuseli hledět na rozdílné ceny nebo různé dizajny flakonů. Proto i ty jsou všechny stejného vzhledu.

Při výběru parfému je ideální skončit u dvou favoritů, které si nejdříve vyzkoušíte na svoji pokožku, tím nejlépe zhodnotíte, která vůně Vám více sedne. Takto navonění z prodejny odcházíte a po rozhodnutí se teprve vrátíte pro případný nákup.

Nejlepší pro Vás totiž je, aby jste parfém na své pokožce nechali v klidu rozvonět a opustili prodejnu, která Vás už potom může mást, jelikož sama o sobě voní směskou všech zkoušených parfémů.

Pokud máte parfém vybraný lze si ještě zvolit velikost, a to 10 ml (149 Kč), 30 ml (339 Kč) a nebo 50 ml (399 Kč).

Co je praktické a nadčasové je skutečnost, že flakony všech tří velikostí se dají následně doplňovat. Tedy po vypotřebování vůně nemusíte flakon vyhazovat, můžete se s ním vrátit do to Tapu a tam Vám jej opět doplní za zvýhodněnou cenu. Jedná se tedy zároveň o styl bezobalové kosmetiky.

Provoň si

Mimo parfémy lze pořídit v tomto brněnském obchůdku také vůni do auta a vůni do bytu pod konceptem provoňsi. Bytové vůně majitelé vyrábí sami, jedná se buďto o interiérové vůně z vonných olejů nebo z olejů přírodních. Tento výběr záleží pouze na Vás. 

zoom

Vůně se v prostoru uvolňuje prostřednictvím tyčinek, které jsou ponořené do skleněného flakonu s vůní. Tento styl není nijak neobvyklý, avšak součástí jsou speciální tyčinky pro nasáknutí a to tyčinky látkové se 100% bavlnou, ta si oleje nasaje a udrží lépe než samotné dřevo, které bývá nejčastěji používáno.

Nabídka je opravdu široká a to jak dámských, pánských a unisex parfémů, tak i právě vůní do bytu či auta. Celá nabídka je tedy pro přehled i na e-shopech, kde lze klasicky také zboží objednat a nechat si jej doručit přímo k Vám domů.

www.totap.cz a www.provonsi.cz



Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.