Jak na sluncem unavenou pokožku

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.

Letní péče o tělo

V letě je pokožka extrémně vysušená a po opálení se má tendenci loupat, kvůli čemuž vznikají na těle nehezké pigmentové skvrny a tvoří se vrásky. Abyste těmto negativním letním vlivům zabránila, důkladně se natřete. Zapomeňte na to, že bez opalovacího krému chytíte bronz rychleji a snadněji. Když se nenatřete, opálení vám velice brzy sleze a na těle se vám začnou tvořit pigmentové skvrny. Kvalitní opalovací přípravky nemastí, okamžitě se vstřebávají, chrání DNA buňky, pečují o pokožku a v neposlední řadě aktivují v kůži produkci melaninu, díky čemuž se i přes vysoký ochranný faktor snadno opálíte a opálení vám vydrží.

zoom Zvětšit

Mýdlo se směsí minerálů z Mrtvého moře


Jakmile se vrátíte z pláže domů, dopřejte svému tělu regeneraci, hydrataci a zklidnění. Sprchujte se vlažnou vodou a volte přípravky s vysokým procentem olejových složek a minerálů. Doporučujeme vyzkoušet hydratační mýdlo se solí Ahava Deadsea Salt, které čistí, hydratuje, revitalizuje a obnovuje přirozené pH pokožky. Obsahuje unikátní směs minerálů AHAVA Osmoter, která povzbuzuje buněčný metabolismus a chrání pokožku před poškozením od UV záření. Po koupeli se natřete mlékem po opalování.

Letní péče o obličej

Slunce je jedním z hlavních faktorů předčasného stárnutí, proto v létě péči o svou pleť zdvojnásobte. Chraňte svůj obličej krémem s vysokým faktorem (SPF 50), který je určený speciálně na tvář. Krémy na obličej obsahují více pečujících látek než běžné krémy na celé tělo. Krémem si natřete i krk a dekolt. Používání make-up v létě omezte, zkuste jej nahradit tónovacím krémem, který sjednotí odstín pleti a dodá jí zdravou barvu.

Po příchodu z pláže ošetřete svůj obličej kvalitní hydratační maskou. Na velmi suchou pleť je vhodný esenciální denní hydratační krém Ahava Time to Hydrate s obsahem unikátní směsi minerálů AHAVA Osmoter, která povzbuzuje buněčný metabolismus, chrání pleť před poškozením od UV záření a dodává hydrataci. Vitamín E a Aloe Vera pleť zklidňují. Po návratu z dovolené u moře jsou vynikajícím pomocníkem na suchou pleť hydratační masky.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.