TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

img

Letní dovolená Mallorca 2024

Španělský ostrov Mallorca je osvědčenou destinací pro letní dovolenou. Mallorca vás uchvátí svými nádhernými plážemi, úchvatnými skalnatými útesy a malebnými vesničkami. Využijte last minute nabídky a užijte si All Inclusive pobyt na tomto slunném španělském ostrově. 

Letní dovolená Řecko 2024 

Řecko je země s bohatou historií, nádhernými ostrovy, čistým mořem a chutnou kuchyní. Prozkoumejte starověké památky, užívejte si slunce na plážích a ochutnávejte tradiční řecké speciality jako gyros a musaku. Využijte last minute zájezdy na Krétu, Rhodos či Zakynthos a vydejte se prozkoumávat krásu řeckých ostrovů. 

Letní dovolená Turecko 2024 

Turecko je země spojující východní a západní kulturu, s bohatým kulturním dědictvím a pohostinnými lidmi. Užijte si last minute zájezd do Turecka a prozkoumejte jeho krásy, včetně úchvatného pobřeží Egejského moře. Jednou z nejpopulárnějších destinací pro dovolenou u moře v Turecku je oblast Bodrum, která je známá svými luxusními letovisky, krásnými plážemi a bohatým nočním životem. Další oblíbenou destinací je Antalya, která nabízí úchvatné písčité pláže, historické památky a malebné přístavní městečko s tradičními trhy a restauracemi. 

Letní dovolená Bulharsko 2024 

Bulharsko je stále populárnější destinací pro letní dovolenou. A to nejen díky dostupné ceně, krásným plážím a bohatému kulturnímu dědictví. Vyberte si ten pravý last minute zájezd do Bulharska a užijte si zábavu a relaxaci pod slunečními paprsky. Jedním z nejpopulárnějších letovisek v Bulharsku je Slunečné pobřeží, které je známé svými dlouhými písčitými plážemi a bohatou nabídkou zábavy. Slunečné pobřeží je ideálním místem pro milovníky nočního života, ale nabízí také možnosti pro rodinné dovolené díky širokému výběru hotelů a aktivit. Tak už s výběrem neotálejte a využijte last minute nabídek pro letní dovolenou v roce 2024. Vyberte si jednu z nabídek Last minute cestovky TUI a užijte si last minute Bulharsko, All Inclusive Mallorcu a další last minute zájezdy



Komentáře

Merlotka
Já miluji Turecko. Byla jsem tam už několikrát, ale i v jiných zemích. Ale tak mi přijde prostě komfort a pohostinnost v hotelech úplně parádní.
Aromanka
Do Turecka se chystám letos, jedu tam poprvé a moc se těším, slyšela jsem na Turecko jen samou chválu, tak uvidím
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.