HONOR 9 LITE - nový klenot mezi smartphony

Na trhu se konečně objevila dlouho očekávaná novinka mezi chytrými telefony. Honor 9 Lite je skvělou volbou, pokud sháníte nádherný telefon se skvělým foťákem, silnou baterií a pořádným displejem. 

Designový zázrak

Dvě věci vás na Honoru 9 Lite zaujmou na první pohled. Nejdříve je to jeho elegantní design. Ať už si ho pořídíte v safírově modré, ledově šedé nebo antracitově černé barvě, pokaždé s ním doplníte svůj outfit, ať už je jakýkoli. Díky speciální úpravě jsou skleněná záda telefonu v modrém i černém provedení plná efektních odlesků, na které se budete nejen stále dívat, ale navíc se takovým designovým kouskem budete všude chlubit.

img   
 

Se čtyřmi čočkami vám půjde focení samo

Druhá věc, které si všimnete, jsou pak dva duální fotoaparáty. Ano, čtete dobře. Honor 9 Lite má duální kameru jak vpředu, tak vzadu. Jak hlavní foťák, tak i selfie kamera mají navíc totožné rozlišení 13 + 2 MPx. Díky dvěma čočkám budou vaše snímky perfektně dynamické, se skvělými detaily a přirozenými barvami. Navíc díky nim docílíte profesionálního efektu rozmazaného pozadí, který vynikne například při focení portrétů.

img   
 

Řada kreativních režimů vám umožní pozvednout své snímky na ještě vyšší úroveň. Využít můžete například profesionální režim s ručním nastavením parametrů focení, HDR nebo režim dobrého jídla. Kromě samotného stisku spouště snímek pořídíte třeba poklepáním na displej, hlasovým povelem nebo můžete nastavit snímání na základě zamávání či úsměvu. Honor 9 Lite využívá vylepšený režim automatického zkrášlení, kdy rozezná, zda je na fotce muž, či žena. Podle toho potom uplatní míru a formu zkrášlení. Takže můžete dát sbohem nepřirozeně upraveným chlapům na svých fotkách!

Bezrámečkový displej, čtečka otisků prstů a nejnovější systém

zoom   
 

Všechny své úžasné fotky si pak můžete pořádně a do detailu prohlédnout na jemném bezrámečkovém displeji s rozměrem 5, 65 palců

Honor 9 Lite je vybavený i bezchybnou a bleskurychlou čtečkou otisků prstů. Ta slouží nejen k bezpečnému odemčení telefonu, ale můžete jí také přiřadit ovládací gesta, která vám usnadní ovládání telefonu. 

A další skvělá zpráva na závěr? Honor 9 Lite je k dostání za bezvadných 5 990 Kč, a to u všech autorizovaných prodejců. 

 Více na www.honor9lite.cz.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.