Připravte se na romantiku: 5 jednoduchých tipů, jak zazářit na valentýnské večeři

Ať už se chystáte slavit Valentýna nebo ne, příležitost k romantické večeři se vždycky hodí, no ne? Sváteční šaty, intimní osvětlení a dobré jídlo dokáže utužit každý vztah. Prozradíme vám, jaké kroky byste rozhodně neměla vynechat, aby z vás váš partner celý večer nespustil oči!

Hebké ruce

Víte, co muže na ženách odjakživa přitahuje? Jemná a hebká pokožka! Právě romantické chvilky ve dvou jsou plné letmých doteků rukou. Pokud pracujete manuálně a své ruce běžně odbýváte, věnujte jim mimořádnou péči. Den před schůzkou ošetřete ruce peelingem a pak jim dopřejte vyživující zábal. Zábal ve formě rukavic je nejenom praktický, ale taky vaší pokožce poskytne všechny látky, které jsou třeba k hydrataci a změkčení pokožky a k výživě kutikuly a nehtů. Uvidíte, že vaše ruce vám budou vděčné a váš partner se nebude moci vašich dotyků nabažit!

img

Rozzářená pleť

Rozzářená pleťVíte, proč je Valentýn o tolik méně oblíbený než první máj? Protože je uprostřed zimy! Naši pleť trápí mráz, ovzduší ve městech taky není nic moc, a když se k tomu přidá stres z práce, není divu, že vypadáme strhaně a neodpočatě. Den před svým rande si dejte chvilku pro sebe a oživte svou pleť pomocí vyživující látkové masky. Je to extrémně jednoduché, pohodlné a už chvíli po sejmutí ucítíte rozdíl! A věřte, že ačkoliv se pod světlem svíček leccos schová, vaše pleť bude o to víc vynikat a vy budete doslova zářit!

img

Hladké nohy

Už jsme si řekli, že půlka února není úplně ideální období pro svádění. I když v té zimě zvolíte sukni, určitě to nerisknete bez silonek. Ty dokážou zakamuflovat hodně, ale co když večer bude pokračovat až příliš dobře? Nebuďte jako Robin ze seriálu “Jak jsem poznal vaši matku”. Ne vždycky totiž narazíte na číšníka, co je vám ochotný skočit přes ulici pro žiletky. A ne vždy je snadné ukrást v restauraci majonézu a použít ji místo depilační pěny. (Pro vás, co seriál neznáte - stejně to pak nedopadá dobře.) Proto buďte vždy připravená! Den předem si udělejte čas na depilaci. Opravdu, dejte na nás a nezkoušejte to na poslední chvíli. Kdyby se v koupelně totiž cokoliv zvrtlo, máte čas na záchranu nebo náhradní plán. Čas navíc se vždycky hodí!

Svůdné barvy

Od mužů vždycky slyšíme, že bez makeupu a všech těch “blbinek” kolem se jim líbíme mnohem víc. Ale ještě jsem neviděla muže, který by odolal živočišné moci rudých odstínů. Vždyť mají v genech, že rudá barva je přitahuje - nemůžou se tomu bránit! Proto vsaďte na přírodu, a pokud nezvolíte zrovna rudé šaty, neváhejte sáhnout po vášnivě rudé rtěnce a laku na nehty. A abyste měla jistotu, že vám manikúra celý večer vydrží a nezradí vás, vsaďte na gel laky. Ideální rudou hodící se k vaší oblíbené rtěnce najdete v kolekci gel laků Lady in Red. A malá rada na závěr - pokud vás trápí nažloutlé zuby, vyhněte se odstínům s oranžovým podtónem a sáhněte spíš po tmavší rtěnce - bude vám lichotit!

img

Dobrá nálada!

A žádná panika. I když jde teprve o třetí rande nebo jste s partnerem už roky a nemůžete se ničím překvapit, ukažte, že právě vy jste ta “femme fatale”, kterou hledal. Pusťte si při líčení oblíbenou hudbu, použijte svůj oblíbený parfém, zapomeňte na každodenní stres a uvidíte, že budete pro svého muže v ten večer dokonalou společnicí. A co víc - třeba to pro něj bude takový zážitek, že na romantickou večeři nebudete muset čekat další rok :)



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!