Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

Někdo nedá dopustit na běžnou žiletku, někdo na vosk či epilátor, ale jejich účinky však nejsou trvalé a chloupky dříve či později znovu narostou. Navíc někdy způsobují jejich zánětlivé zarůstání.

Tupím žiletkám i bolestivým epilátorům už odzvonilo! Současným trendem je trvalá laserová epilace! Velice pohodlná a dlouhodobá záležitost, která vyřeší naši nechuť ke každodennímu holením.

Nejúčinnější epilační laser na trhu

zoom Zvětšit

MUDr. Markéta Majerová

Tělo bez nežádoucího ochlupení je v dnešní době naprostým standardem. Laser LightSheer® DESIRE™ (Lumenis, USA) je nejnovější generací v oblasti laserového odstranění chloupků, který účinně a natrvalo odstraní chloupky i z těch nejnedostupnějších míst. „Jedná se o vysokovýkonnostní lékařský diodový laser vlnové délky 805nm. Odstranění chloupků tímto laserem je až o 75% rychlejší a méně bolestivější než s jinými epilačními lasery na trhu,“ popisuje MUDr. Markéta Majerová, dermatoložka z MEDICOM Clinic, kteří jako jediní v ČR tímto laserem disponují. Tento unikátní laser má navíc FDA certifikaci a zaručuje tak trvalý výsledek odstranění ochlupení.

Unikátnost tohoto ošetření spočívá zejména v rychlosti ošetření, minimální bolestivosti, maximálním komfortu a výborných výsledcích. A jak funguje? „Laserové světlo sjede po pigmentu chloupku až k jeho cibulce, kterou tepelně zničí. Podmínkou je, aby byl chloupek v aktivní růstové fázi,“ doplňuje MUDr. Majerová. K tomu, aby se dlouhodobě zastavil růst všech chloupků, se musí celá procedura několikrát opakovat. Výsledky jsou však viditelné již po prvním ošetření. LightSheer® DESIRE™ je vhodný k odstranění chloupků na všech částech těla, od malých lokalit (horní ret), až po ty velké (záda).

5 důvodů proč LightSheer DESIRE

  • zoom
    Nejnovější lékařská laserová epilace
  • Nejrychlejší a téměř bezbolestné ošetření
  • Perfektní a trvalý výsledek
  • Maximální komfort ošetření
  • Klinicky ověřené a efektivní odstranění nežádoucího ochlupení u všech fototypů

Darujte k Vánocům splněný sen

Udělejte radost svým blízkým a pomozte jim splnit si jejich sen. Darujte změnu, kterou si dlouho přejí. Vyberte si poukaz a my ho připravíme s vaším věnováním a v dárkovém balení.

Navíc ke každému poukazu přidáme dárky v hodnotě až 11 490 Kč ZDARMA. O zbytek se postará tým nejuznávanějších plastických chirurgů a dermatologů v ČR z www.medicomclinic.cz.

Vyhrajte dokonale hebké tělo bez chloupků!

Nyní máte možnost vyhrát jeden z pěti poukazů v hodnotě 3000 Kč na toto ošetření! Soutěž najdete zde.


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?