Hit následujících měsíců? To jsou dámské košilové kabáty

Hledáte-li ideální dámský svršek, v němž vám na podzim a na jaře nebude zima, ale na druhé straně v něm také nebudete mít pocit, že se uvaříte horkem, máme pro vás skvělý tip. Dámské košilové kabáty, které podle módních expertů budou v následujících měsících skutečně žhavým trendem. Výhodou tohoto typu kabátu je to, že vzory ve výraznějším provedení lichotí dámské postavě a dají vyniknout hezky tvarovanému pasu. A pořídíte-li si košilový kabát v oversized střihu, můžete si pod něj s prvními mrazíky obléci mikinu nebo svetr a nosit ho i v období zimy, pokud nebudou přímo kruté mrazy.


img

Bolf

Kamenné i internetové obchody s poslední módou tento model dámského přechodového svršku nabízejí v mnoha délkách, barevných provedeních, ale také v mnoha originálních designech. Před tím, než si vyberete ten, který se vám líbí nejvíce, se ale zamyslete nad tím, jak jej budete kombinovat s dalšími komponenty z vaší šatní skříně. Vyberte si třeba oversized košilový kabátek v krémové či slonovinové barvě a černočerveným tenkým károváním vytvářející dojem velkých kostek. Ten bude tvořit skvělého partnera tmavým džínám, nude vypasovaným cargo kapsáčům s nohavicemi nebo třeba světlým retro riflím ve střihu boyfriend.

Pokud vaše šatní skříně v rámci podzimního oblečení spíše srší výraznými barvami, zvolený košilový svršek by měl být naopak méně stylově nápadný. V populárním internetovém obchodě Bolf na vás čekají ty nejstylovější modely přechodových bund a kabátů, z nichž si rozhodně vyberete to pravé. Klidně si můžete obléci jednobarevný kousek bez vzoru v tmavších odstínech, na němž mohou být designově zajímavé třeba ozdobné knoflíky na spodním lemu rukávů, velký límec nebo masivní zip. Módní faux pas ale rozhodně nezpůsobíte ani s košilovým kabátem s oboustranným potiskem.

Jakou délku košilového kabátku s ohledem na postavu zvolit?

O tom, že ne každá délka kabátu se hodí ke každé postavě, jste jako milovnice módy už jistě slyšela. Jak to ale vlastně je? Jaký košilový kabát bude tím nejlepším střihem, který vzhledem k vaší výšce a konfekční velikosti vypíchne to nejlepší a naopak odvede pozornost od problematických partií? Zeptali jsme se odborníků za vás.

Pokud máte trochu bříško a silnější boky a stehna, měla byste zvolit kabátek v rovném střihu v délce do půlky stehen. Ženám s postavou ve tvaru přesýpacích hodin, tedy těm, které byly obdařeny větším poprsím, štíhlým pasem a plným zadečkem, bude geniálně lichotit zavinovací košilový kabát do pasu nebo o něco delší model se stahovacím opaskem. Takový střih přechodového svršku totiž nenuceně upozorní na postavu, která je aktuálně symbolem krásy. A pokud patříte mezi šťastné majitelky této figury, nebojte se s ní patřičně pochlubit.

Dámy s širšími rameny zase vytvoří dojem ženštější postavy pomocí mírně se rozšiřujícího košilového kabátu v délce nad kolena. I tento typ kabátu totiž může působit jemně, žensky a romanticky, byť původně čerpal inspiraci z pánské košile. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?