Výběr očních stínů podle duhovky

Milujete oční stíny, ale nevíte si rady s jejich výběrem? Správně vybrané oční stíny dokážou k očím přitáhnout žádanou pozornost. Poradíme vám, jakou zvolit barvu očních stínů podle  duhovky.

Zelené oči

Jestliže se pyšníte zelenými duhovkami, pořiďte si teplé odstíny zlato-bronzové nebo oční stíny ve vínových tónech. Zvýraznit své oči můžete také očními stíny s kovovým leskem a lesklými efekty, ovšem tento typ stínů doporučujeme používat spíše večer, půjdete-li například na večírek. Pro dosažení přirozeného vzhledu použijte stíny ve světle růžových či broskvových odstínech.

Modré oči

Modroočky dokonale rozjasní svůj look, pokud zvolí jakýkoliv odstín hnědé. Máte-li modré oči, nemusíte se bát ani šedivých odstínů. Působivě vypadají v kombinaci s modrou duhovkou také odstíny zlaté s teplým nádechem do oranžova. Večer můžete zvolit klasické kouřové líčení v černé barvě, které vynikne zvláště tehdy, jestliže máte světlemodrou barvu očí.

Hnědé oči

Ke zvýraznění hnědých očí doporučují stylisté výraznější odstíny. Přes den můžete vyzkoušet odstíny v barvě khaki, okrovou nebo tyrkysovou barvu. Pokud sáhnete po hnědých odstínech, barvu duhovky tím spíše potlačíte. Nechte svou hnědou duhovku vyniknout! Chystáte-li se na večírek, vyzkoušejte stíny v temně modrém odstínu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.