Třpytivé oční stíny

Staňte se hvězdou všech večírků! Oslňte své známé během plesové sezóny. Vyzkoušejte třpytivé modré, fialové či šedé oční stíny. Máme pro vás skvělé tipy přímo od vizážistky.

img

Třpytivé oční stíny vaši pleť dokonale rozjasní. Vyzkoušejte si to!

Třpytivé modré oční stíny

Ženy milují modré oční stíny, ale ne vždy se strefí do správného odstínu. Pokud toužíte po skutečně podmanivém vzhledu, sáhněte po tmavě azurových modrých stínech a zkombinujte je se světlejší modrou. Nejprve naneste tmavě modrý stín na horní víčko, a pak přes něj naneste světlejší modrý stín. Smíchání těchto dvou odstínů modré dodá vašim očím dramatický a naprosto podmanivý vzhled. Svou pozornost věnujte také dolní řasové linii, kterou orámujte tmavě modrým stínem v tužce. 

zoom

Dodejte vašim očím dramatický a naprosto podmanivý pohled.

Třpytivé fialové oční stíny

Nedáte dopustit na kouřové líčení? Zkuste změnu a místo černé linky a tmavých očních stínů sáhněte po odstínech fialové až růžové. Celé víčko nejprve vystínujte světle růžovým nebo fialovým stínem. Do záhybů naneste tmavší odstín a přejeďte s ním i spodní víčko. Touto barevnou kombinací dosáhnete výrazného efektu a zároveň spolu bude vše sladce ladit. Růžovo-fialová kombinace se hodí na tmavou pleť i světlou pleť, kterou tímto líčením dokonale rozjasníte.

Třpytivé šedé oční stíny

Šedé stíny s nádechem stříbra jsou lehce extravagantní, a proto nemusí padnou každé. Na druhou stranu občas stojí za to vyzkoušet něco zcela nevšedního. Jak na provokativní vzhled? Cílem tohoto líčení je vypadat úplně jinak, a proto zapomeňte na řasenku. Dokonce nebudeme líčit ani celé víčko, ale pouze uděláme silnější linku od hlubokého vnitřního koutku oka až k vnějšímu koutku za linii řas. Náš tip: Necítíte se bez řasenky ve své kůži? Naneste jednu vrstvu pouze na horní řasy a natočte je kleštičkami



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?