Tipy na vánoční dárky pro muže

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

První adventní neděle za dveřmi a mnoho z nás ještě nemá dárky rozmyšlené ani v hlavě, natož schované doma ve skříni či pod postelí. Dárek pro maminku nebo babičku se vybírá nejlépe, potěší je každá maličkost a dárek věnovaný s láskou. Horší je to však s muži, a právě pro vás, kteří si nevíte rady, čím potěšit na Štědrý večer svého přítele, manžela, tatínka, dědečka, nebo třeba i dobrého kamaráda, je zde pár tipů. Pojďme se tedy pustit do vybírání dárků společně.

Říká se, že muži ocení dárky funkční, které jim přinesou potěšení ale jsou taktéž praktické. Z této kategorie je vhodné zmínit kvalitní klasické hodinky například značek Swiss, Wenger, Casio či Seiko. Obecně se říká, že Švýcarské a Japonské hodinky patří k těm nejluxusnějším a nejlepším, co lze na trhu sehnat. V nabídce e-shopu Helveti jsou naprosto dokonalé exempláře, od hodinek elegantních až k hodinkám sportovním. Hodinky se pohybují v různých cenových relacích přijatelných téměř pro každého. Troufáme si říct, že takovýto dárek vyberete na míru komukoliv a určitě jej mile překvapíte.

Typickým dárkem pro muže bývá v posledních letech moderní technika, muži ji zkrátka zbožňují a dá se říct, že v mnoha případech jí rozumí více než ženy. Pro vás máme tip na dárek v podobě kvalitního dalekohledu. Dalekohled je vhodným dárkem například pro turisty, kteří po zdolání vrcholu rádi pozorují krajinu a chtějí si vychutnat její detaily, zároveň ho ocení vášnivý pozorovatel světa zvířat. Z osobních zkušeností také víme, že fotograf letadel, by v dalekohledu pro spottery nalezl ohromného pomocníka. Doporučit v této oblasti lze dalekohledy značky Fomei, které jsou komfortní, umožňují velké zvětšení, splňují požadavky na velmi dobrou světelnost a překvapí svou hmotností.

V rámci období mezi Vánočními svátky a Silvestrem je příjemné vyrazit do krásného prostředí českých hor, a to ať už za odpočinkem, nebo třeba turistikou. Rozhodně doporučujeme zasněžený Harrachov. Je plný sjezdovek, turistických tras a dobrého jídla v místních restauracích. Krásným výletem je například výšlap k mamutímu skokanskému můstku. Prodloužený víkend vám zpříjemní ubytování v útulném penzionu nebo rodinném hotelu, mnohé z nich nabízejí taktéž možnost wellness pobytů.

img

Pro muže, který takový výlet pojme jako turistické dobrodružství, je vhodné pořídit také správnou trekovou obuv. Treková obuv, ze které nebudou bolet nohy a zajistí určitý pocit pohodlí a také udrží nohy v teple, má obvykle odolnou podrážku a je vyrobena z kvalitních materiálů, výška obuvi zamezuje zvrknutí kotníku. Rovněž je potřeba mít do čeho uložit termosku s teplým čajem a nějakou tu svačinu, vhodným dárkem pro vášnivého turistu, je proto taktéž malý batoh, třeba nějaký s kapacitou do 40 litrů. Ale z menšího outdoorového vybavení můžeme zmínit i třeba čelovku - je univerzální a patří k tomu, co by na výletech mělo být v batohu. 

Pro outdoorového nadšence však můžete vybrat klidně i dárek z kategorie oblečení a funkčního prádla. Právě dobře padnoucí funkční prádlo je základem komfortu při aktivním pohybu. Funkční prádlo by mělo rozhodně dobře odvádět pot z těla, což zajistí kvalitní použitý materiál. Tipem na dárek je v této oblasti kvalitní české funkční prádlo SCUTUMWEAR, které se v České republice také vyrábí.

Dárkem, který by mohl potěšit dědečka nebo manžela, je láhev kvalitního alkoholu v dárkovém balení. Doporučuji whiskey Jack Daniel’s, která má svůj osobitý příběh. Jde o nejprodávanější whiskey na světě, která svou lahodnou chuť získává díky filtrování destilátu přes dřevěné uhlí, poté je ukládána do ručně vyráběných sudů z bílého dubu, kde získá svou jantarovou barvu. Kouzlem společnosti Jack Daniel’s je fakt, že jak dřevěné uhlí, tak dubové sudy, si vyrábí sama. Třešničkou na dortu, nebo spíše na láhvi, je možnost gravírování, obdarovaný tak od Vás získá originální láhev s osobním vzkazem od vás. Objednejte u Alkohol.cz. 

Máte vlastní tip na dárek pro muže? Napište nám jej do komentáře ;-)



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?