Vaginální rejuvenace aneb intimní omlazení: Proč se o ní nemluví?

I když jsme v mnoha směrech značně pokrokoví, tak některé věci pro nás zůstávají stále tabu. Třeba omlazení ženských intimních partií. Přitom ve světě je vaginální rejuvenace naprosto běžnou záležitostí a kromě estetiky, řeší řadu problémů včetně těch partnerských v ložnici.

Omlazení vagíny laserem přináší estetické i zdravotní benefity

Dříve než se dostaneme k tomu, jak zákrok probíhá a jak náročná je rekonvalescence, stojí za to zmínit hlavní benefity tohoto zákroku. Z lékařského hlediska patří mezi hlavní benefity vyřešení potíží ve vaginálním prostředí, jako jsou vaginální suchost, opakované záněty pochvy a močového měchýře, pocity svědění a pálení, či řešení takzvané stresové inkontinence (nekontrolovatelný únik moči při smíchu, zakašlání, kýchnutí či sportu). Nemalou výhodu představuje samozřejmě estetické hledisko zákroku a v neposlední řadě dochází ke zlepšení sexuálního života. Po zákroku se ženám zvyšuje sexuální libido. Díky zkvalitnění a zintenzívnění intimních prožitků se zároveň umocňuje hodnota sexuálního partnerského života a často se ženám zvedá i sebevědomí. Na naší klinice Premier Clinic používáme jeden z nejlepších laserů pro vaginální rejuvenaci - laser FRAXIS GYNOLASER, s tímto laserem máme velmi dobré výsledky.

img

Nemusíte se bát bolesti. Zákrok trvá 15 minut

Pokud máte strach z bolesti, nemusíte. Vaginální rejuvenace aneb intimní omlazení se provádí bez celkové anestezie, není nutné ani místní umrtvení injekcí anestetika. Pouze má-li pacientka opravdu strach, můžeme použít znecitlivující krém. Ve skutečnosti je to ale spíše placebo efekt. Bezbolestnost zákroku potvrzuje i pacientka Petra: „Přiznám se, že i přes veškerá ujištění jsem se trochu bála, přeci jen jde o zákrok v té nejintimnější oblasti, ale při samotném zákroku jsem cítila pouze tlak. Přirovnala bych to k vyšetření ultrazvukem na gynekologii. Překvapila mě i rychlost. Zákrok jsem měla za sebou během 5 minut.“ Jestliže o zákroku uvažujete, možná vás překvapí nejen průběh zákroku, ale také rekonvalescence. Po ošetření nejsou nutná téměř žádná omezení.

img

K zahojení stačí 4 dny bez sexu 

První čtyři až pět dní po zákroku můžete lehce špinit, proto se v rámci prevence zanesení infekce nedoporučuje intimní styk, koupání v bazénu, vaně, návštěva solárií či sauny. V případě vaginální rejuvenace cítí klient efekt během 1 až 2 ošetření, efekt je dlouhodobý – vydrží přibližně dva roky. V případě, že jste zákrokem řešila nějaké zdravotní potíže (např. léčba inkontinence), tak úlevu očekávejte v průběhu cca 3 ošetření. Každé ošetření musí být s rozestupem čtyř až šesti týdnů po ošetření. Pro maximální účinek je pak možné ošetření opakovat až 4x. Pro urychlení fáze hojení vaginálního prostředí po zákroku můžete vyzkoušet vaginální čípky s kyselinou hyaluronovou, na které máme od pacientek dobré reference.

Pár rad na závěr

Pokud váháte, jestli je vaginální rejuvenace pro vás vhodná, pak se jednoduše zeptejte se na klinice Premier Clinic, kde zákrok provádějí. Zákrok je obecně vhodný pro všechny ženy po porodech, zejména ty, které nejsou spokojené s objemem svojí pochvy v souvislosti se sexuálním životem. Doporučili bychom ho také ženám, které trpí lehčí až střední formou stresové inkontinence, vaginální rejuvenace řeší ale i další vaginální potíže. Mimo jiné řeší estetickou stránku a pomáhá z psychologického hlediska. Z praktických věcí je ještě vhodné zmínit, že zákrok se neprovádí ve dnech menstruace a těhotným ženám. 

Více informací naleznete přímo na webových stránkách kliniky Premier Clinic, nebo na informační telefonické lince kliniky:
+420 273 136 126. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.