Připravte svou pokožku na horké léto

Léto a dovolená se kvapem blíží. Díky slunečnímu záření je v letním období péče o pokožku důležitější než jindy. Připravte ji proto již nyní tak, aby vydržela nápor slunečních paprsků. Jak na to?

Péči o pokožku v letním období rozhodně nepodceňujte a nepodceňujte ani kolagen, který vám prokáže neocenitelnou službu. Letní opalování a koupání totiž představují pro naši kůži velký stres.

 Ačkoli se staly krémy s UV filtry, mléka na a po opalování a třeba i různé vlasové kondicionéry neodmyslitelnou součástí péče o pokožku, je důležité, abychom nepodceňovaly ani výživu kůže zevnitř - ideálně potom látkami tělu vlastními, nejvhodněji kolagenem. Pokožka vyživovaná kolagenem si s letním slunečním “zápřahem” poradí mnohem snáze. A protože je kolagen bílkovina tělu vlastní, má neuvěřitelnou moc vrátit jí pružnost a mladistvý vzhled - a nejen pokožce.

 Kolagen zpevní vaše nehty, zlepší jejich kvalitu a dokonce podporuje i zhoustnutí řas. A to ještě není všechno - blahodárně působí na zlepšení stavu vlasů, dokáže vyhlazovat drobné vrásky, zesvětluje pigmentové skvrny a pokožka je jím mnohem lépe hydratovaná. 

Všimly jste si někdy, jak rychleji stárne pokožka dlouhodobě vystavovaná slunci? Na silně opálenou, ale vrásčitou kůži není hezký pohled. Přitom je tady kolagen, který dokáže případné škody na pokožce výrazně a viditelně eliminovat. 

zoom Zvětšit

Biomedix Collagen

Hubnutí do plavek? S kolagenem to jde po hubnutí lépe. 

Některým z vás se podařilo do plavek shodit přebytečná kila. Přesto ale nejste s výsledným efektem spokojené? Příčinou být nedostatek kolagenu. Ten zapříčiňuje to, že po zhubnutí není pokožka schopná vrátit se do své původní “menší” velikosti. To, co jde snadno ve dvaceti nebo třiceti, se o pár let později stává problémem. Lidské tělo totiž s věkem ztrácí schopnost kolagen samo vytvářet, kůže potom ztrácí pružnost a na výrazný pokles váhy není schopná reagovat. Přitom stačí tak málo - tělu kolagen dodávat. 

Není však kolagen jako kolagen. Na co si dát při výběru správného kolagenu pozor?

  • věnujte pozornost obsahu účinné látky v denní dávce 
  • dejte pozor na původ kolagenu a na to, jestli je kolagen v hydrolyzované podobě Nejvhodnější je HYDROLYZOVANÝ MOŘSKÝ KOLAGEN - právě tuto formu kolagenu dokáže tělo nejlépe využít. 
  • nezapomeňte při užívání kolagenu na fakt, že pro jeho “novotvorbu” je vhodné tělu zajistit dostatečný přísun vitamínu C - vitamín C efekt kolagenu výrazně podporuje. 

 Novinkou na trhu je Biomedix Collagen - hydrolyzovaný mořský kolagen s obsahem 5.000mg kolagenu v denní dávce, což je o 60% větší denní dávka než u běžných produktů na trhu. 

 Biomedix Collagen je kolagen té nejvyšší kvality. Je vyroben z mořských ryb, které pocházejí z ekologicky a křišťálově čistých lovišť v severním Atlantiku. Jedno balení Biomedix Collagenu obsahuje 32 sáčků (tedy 32 denních dávek hydrolyzovného kolagenního peptidu). Obsah sáčku stačí smíchat s cca 2 dcla nápoje, vypít a nechat působit. A navíc - součástí každého balení Biomedix Collagenu je měsíční balení Vitamínu C 100mg v pomerančové, malinové, nebo hruškové příchuti. 

Více informací o Biomedix Collagenu najdete na https://www.biomedix-collagen.com/ 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.


Mohlo by vás také zajímat


NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!