Těhotenská móda celebrit

Móda v období těhotenství už dávno není jen o neforemných pytlovitých šatech, nadměrných tričkách nebo neslušivých lacláčích. Současné maminky se nemusí na devět měsíců vzdát nejnovějších trendů ani přiléhavého oblečení. Nechte se inspirovat celebritami a podívejte se, jak svá bříška pyšně vystavují celému světu.

img

Celebrity se módy nevzdávají ani v těhotenství.

Nelichotivé těhotenské modely našich maminek a babiček vystřídaly šik a trendy kousky oblečení, ve kterých se jasně rýsuje chlouba všech budoucích maminek – těhotenské bříško. Svým požehnaným stavem se velmi rády chlubí i slavné herečky a zpěvačky. Vy si teď můžete prohlédnout, jak těhotenskou módu letos pojaly některé z nich. 

Kate Hudson

zoom

Glamour těhotenská móda v podání Kate Hudson 


Královně boho stylu její druhé těhotenství velmi slušelo a glamour róby na červeném koberci herečka šikovně střídala s pohodlnými maxi sukněmi a volnými svetry na běžné nošení.


Ve vysoce elegantních róbách empírového střihu Kate připomínala řeckou bohyni a i v pokročilém stádiu těhotenství k šatům obouvala střevíčky na jehlových podpatcích s vyvýšenou platformou.



zoom

V soukromí Kate preferovala ležérnost 

Její denní look však byl v těhotenství velmi čistý a něžný, převládala bílá a tělová barva oblečení. Nejlépe se Kate cítila v maxi sukních nebo šatech a žabkách či balerínkách. 







Beyonce

zoom

Zpěvačka je za sexbombu i v těhotenství 

Prvorodička Beyonce, která s manželem Jay-Z čeká své první dítě v únoru 2012, se svého divokého sexy vzhledu nehodlá vzdát ani v těhotenství. 

Jejím poznávacím znamením tak stále zůstávají dlouhé špičaté nehty zdobené výraznými a třpytivými laky, poněkud přehnané líčení a vysoké podpatky. 






zoom

Výrazné doplňky Beyonce sluší 

Svůdná diva se své reputace sexbomby drží zuby nehty a neváhá ani se vzdouvajícím se bříškem obléci ultra mini šaty s flitry a lodičky na vysokém podpatku. 

V osobním čase dává zpěvačka přednost volným tunikám, zůstává však věrná alespoň nápadnému líčení a nepřehlédnutelným doplňkům. 




Jessica Simpson

zoom

Jessica si těhotenství užívá 

Jessica Simpson očekává narození svého prvního dítěte začátkem roku 2012 a dle svých slov si těhotenství velmi užívá.

Zpěvačka v těhotenství hodně přibrala, přesto jí to neodradilo od nošení outfitů, které zdůrazňují její nové, velmi ženské oblé křivky. 

Základem jejího těhotenského šatníku jsou přiléhavé šaty nebo legíny s obepnutými topy doplněné lodičkami nebo kozačkami na vysokém podpatku. 



zoom

 Obří brýle k celebritě patří 

Nezbytné nápadně velké brýle nenechávají nikoho na pochybách, že se jedná o slavnou celebritu. 

Svůj prvoplánový sexy vzhled Jessica podporuje blonďatou hřívou, dokonalou manikůrou a okázalým líčením, nevyhýbá se ani zvířecím vzorům či svůdné průsvitné krajce.




Natalia Portman

zoom

 Elegantním róbám bříško slušelo 

Drobná herečka a hvězda filmu Černá labuť porodila své první dítě, chlapečka Alepha, na jaře 2011. 

V čase, který nemusela trávit na červeném koberci, Natalia dávala přednost pohodlnému oblečení, jako jsou těhotenské džíny, bavlněná trička a tenisky, a prakticky se vzdala líčení.







zoom

V osobním životě má Natalia ráda pohodlí 

Své glamour chvíle v radostném období očekávání si však slavná herečka náležitě užila a předváděla velmi lichotivé a půvabné modely šatů empírového nebo tunikového střihu v jednoduchých barvách, které podtrhovaly její křehký dívčí půvab.  


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?