Nové neinvazivní metody omlazení a zkrášlení pokožky

Omlazení pokožky a řešení jejich závažných nedokonalostí, nezůstává vždy doménou plastických chirurgů. Představujeme Vám nové možnosti na poli špičkové estetické medicíny a zkrášlení neinvazivními metodami.

img

Využijte technologií třetího tisíciletí - nové neinvazivní metody ošetření pokožky

Thermage – převratná metoda omlazení bez skalpelu

Přístroj Thermage, který je ve světě již běžně známý a jeho účinky osvědčené, je pro české zákazníky zcela unikátní. Jeho specifická funkce spočívá v neinvazivní metodě, která bez jizev během jediného zákroku odstraňuje ochablost, navrací kůži pružnost a pleť omlazuje. Důkazem je mimo jiné i mimořádná obliba tohoto přístroje mezi hollywoodskými hvězdami. 

zoom Zvětšit

Výsledky ošetření přístrojem Thermage

Thermage umožní pacientům lifting pokožky, její vypnutí a především celkové zlepšení její kvality díky mohutnému nárůstu nového kolagenu. Skvělé je, že toto neinvazivní ošetření metodou hlubokého radiofrekvenčního vlnění se provádí pouze jednou a trvá 60 až 120 minut. Není během něj nijak poškozena svrchní část kůže, takže pacient může okamžitě pokračovat v normálním profesním, rodinném a společenském rytmu a životě. A jak dlouho Vám ošetření vydrží? Efekt zastavení stárnutí je viditelný až po dobu pěti let! I po uplynutí této doby budete však vypadat mladší než před zákrokem!

Tuto technologii lze využít k vypnutí kůže v oblasti lícních kostí a tváří, vypnutí a zpevnění kůže v oblasti víček, odstranění pokleslých víček a korekce váčků, zmenšení podbradku a zpevnění kontur spodní části obličeje, zjemnění nosoretní rýhy či korekce vrásek v okolí úst. Pomůže i při zlepšení vzhledu v oblasti krku a šíje, vypnutí kůže povadlé následkem porodu či velkým úbytkem váhy nebo k omezení projevů celulitidy.

Palomar – řešení Vašich estetických problémů

zoom Zvětšit

Před a po ošetření přístrojem Palomar

Druhý z přístrojů - Palomar Star Lux 500 je absolutní doménou kliniky v oblasti omlazování pokožky frakčním neablačním laserem. Je vybaven technologií DEEP IR, která umožňuje dokonalé zpevnění a vypnutí ochablé kůže. Jedná se o frakční neablativní laser nebo infračervené záření, díky němuž je možné řešit nejrůznější druhy estetických problémů neoperativní, rychlou, velice efektivní a bezbolestnou cestou bez nutnosti vyřazeni z pracovního procesu. Ať už se jedná o vypínání a vyhlazovaní kůže a vrásek, nebo o odstranění či zjemnění jizev vzniklých z různých příčin a mnoho dalšího. Zcela unikátní je jeho efekt při odstraňování dobře známých pajizévek neboli strií.

ZELTIQ – Zbavte se tukových polštářků! Značka: efektivně!

Úplnou novinkou je ošetření přístrojem ZELTIQ, který nabízí velice účinnou metodu odbourávání podkožního tuku. Tato terapie neinvazivní liposukce je v Evropě zcela inovativní. Výjimečný je i samotný přístroj, v celé Evropě jsou totiž k dispozici pouze dva. Přístroj ZELTIQ disponuje unikátní technologií CoolScultpting, jejíž pomocí se uskutečňuje tzv. kryolipolýza. Pomocí této metody dochází k redukci podkožního tuku kontrolovaným ochlazováním tukových buněk.

zoom

Odbourávání podkožního tuku přístrojem Zentiq

Velice jednoduchým způsobem je tedy možné zbavit se tukových polštářků v oblasti břicha a zad, nepěkných změn tvaru břicha vzniklých následkem těhotenství a mnoho dalšího. Hodí se pro osoby v dobré fyzické kondici, se stabilní váhou či lehkou nadváhou, které se chtějí zbavit viditelných tukových polštářků na vybraných tělesných partiích. Výsledky tohoto zákroku byly prokázány několika klinickými studiemi, a tak ZELTIQ získal v letošním roce certifikaci FDA – Federálního úřadu USA pro potraviny a léky (Food and Drug Administration).

Zákrok trvá trvá 40 minut – 1 hodinu a pacienti během něj mohou pohodlně sedět či ležet. Nová metoda ošetření není, na rozdíl od klasické liposukce bolestivá. V několika prvních minutách má pacient pocit intenzivního chladu, který rychle vymizí. Vzhledem k neinvazivní povaze zákroku, neexistují po samotné terapii žádná omezení. Pacient se tedy může ihned věnovat běžným denním aktivitám.

Laserová epilace – odstranění chloupků s trvalým účinkem

Pokud Vás obtěžují světle hnědé, tmavé či rezavé chloupky nad horním rtem, v okolí prsních dvorců a bradavek, ochlupení holení, stehen, bikiny linie a podbřišku, je ten správný čas pro permanentní depilaci. Pomocí laseru Candela GentleLase se navždy zbavíte silných i slabých chloupků. Tento přístroj je jedním ze tří epilačních laserů na světě, jenž má schválení od FDA na permanentní redukci chloupků. Jeho efekt je tedy, na rozdíl od systémů, jež tento certifikát nemají, opravdu zaručený a k dosažení výsledku postačí menší počet návštěv. 

zoom Zvětšit

Laserová epilace – fotografie před a po ošetření

Laserová epilace spočívá v odstranění ložiska růstu ochlupení. Léčba je zcela individuální a vhodné parametry laseru jsou nastaveny vždy specificky pro konkrétního pacienta. Účinnost ošetřeni závisí především na výkonu a nastavení správných parametrů laseru. Výhodou laseru je definitivní redukce růstu nežádoucího ochlupení bez jakýchkoliv nepříjemných pocitů pacienta. Předností posledního modelu tohoto přístroje je také velká rychlost. Zajímavý je i vedlejší účinek tohoto přístroje. Tím je efekt jemné rejuvenace, který během ošetření vzniká. Laserový puls působí na ošetřovanou část pokožky, jejíž struktura je následně hladší a póry menší. Zároveň nezanechává na pokožce žádné jizvičky.

Léčba kožních vad cévního původu speciálním laserem Vbeam™ Perfecta

Cévní laser Candela Vbeam™ Perfecta, patří mezi nejprogresivnější a nejefektivnější laserové přístroje v oblasti odstraňování všech cévních poškození. Účinně léčí také akné, vrásky, roztroušené zarudnutí kůže či nadměrné červenání se. Poradí si i s pigmentací, slunečními a stařeckými skvrnami. Tento kosmetologicky laser dosahuje vynikajících výsledků a lze jej využívat v každém věku. Vyšší efektivita výsledku je dosažena proto, že pokožka je během ošetření léčena nejen na povrchu, ale především v oblasti větších cév ve spodních vrstvách kůže. 

zoom Zvětšit

Klinika Mediestetik

Pokud přemýšlíte o některém z těchto zákroků, ale nejste si zcela jisti, který by byl pro Vás nevhodnější, nezoufejte. V Mediestetik Vám odborníci pomohou najít tu nejlepší metodu, případně kombinaci metod, právě pro Vás. Klinika se specializuje na klasické problémy, které běžně řeší invazivní plastická chirurgie. Zde Vám ale pomůžou neinvazivní metodou, bez drastického zásahu do Vašeho organismu, navíc s velmi krátkou, téměř nulovou dobou rekonvalescence.

Kompletní přehled všech zákroků i další důležité informace najdete na adrese www.mediest.cz.

Senovážné nám. 23, 110 00, Praha 1, 1. patro
tel.: +420 222 242 232, mob:737 89 08 09
e - mail: info@mediest.cz
Otevírací doba: Pondělí až pátek od 9:30 do 19:00




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.