Trendy doplňky pro tuto sezónu

Žádný outfit by nebyl kompletní bez vhodných doplňků, které zdůrazní vás styl a často oživí i jinak nenápadné kousky oblečení. Mrazivé počasí si žádá doplňky hřejivé, ať už v podobě různých pokrývek hlavy, huňatých šál či trendy teplých nadkolenek. Přečtěte si, jakými doplňky můžete oživit svou zimní garderobu.

img

Mrazivé počasí si žádá doplňky hřejivé

Udržujte hlavu v teple

Správně zvolená pokrývka hlavy dokáže divy s každým outfitem a v zimních měsících by měla být samozřejmostí nejen z módních důvodů. Z loňské sezóny přetrvává hit pletených kulichů s bambulí, které kupodivu nepůsobí nijak infantilně. Velký návrat letos hlásí především typické beranice a ušanky - nejlépe kožešinové nebo pletené. Díky silnému vlivu módy 80tých a 90tých let jsou opět trendy hřejivé klapky na uši a pletené čelenky.




Omotejte si krk šálou

zoom


Mezi nejdůležitější doplňky patří v chladném počasí různé šály a šátky. Letos se nosí velmi mohutné a silné pletené šály nebo plédy, které vypadají jako upletené od babičky. Hitem jsou rovněž chlupaté kožešinové límce nebo nákrčníky. Ty se podobají miniaturním pončům a k sehnání jsou buď také v kožešinovém provedení nebo pletené. V obou provedeních krásně zahřejí. Trendy jsou také "šály" bez konců, kdy jedno velké pletené kolo stylově obmotáte kolem krku.




Aby ruce neprochladly

Jedním z mála doplňků, které si můžeme dopřát, jen když venku klesají teploty k nule a ještě níž, jsou rukavice. Letošní trendy velí prodloužit délku rukavic nejlépe až k loktům, nebo si pořídit přímo pletené návleky na ruce. Kožešinová móda zasáhla i rukavice, a tak si tuto sezónu můžete zahřívat ruce v huňatých palčácích, které vás zavedou do říše ruských pohádek. Rockerky a rebelky potěší trend kožených bezprstých rukavic zdobených různým kováním a cvočky.



Na nohy punčochy a návleky

zoom


Letošní zima přeje sukním a kraťasům, ale nebojte se, nohy vám místo dlouhých kalhot spolehlivě zahřejí silné punčocháče, koketní nadkolenky a podkolenky se zimními motivy a samozřejmě všudypřítomné návleky. Ozdobit a zároveň zahřát můžete své nohy i huňatými kožešinovými návleky. Komu zima zas tak nevadí, může své nohy odhalit ve vzorovaných nebo barevných punčochách, které i letos zůstávají na módním vrcholu.



Zvýrazněte křivky páskem

Pásky jsou letos opravdu jen módním doplňkem, neboť svou původní funkci - držení kalhot či sukní na svém místě - už většinou neplní. Mají za úkol především zdobit a zdůrazňovat ženské křivky, ať už jsou umístěné v úrovni boků nebo zvýrazňují útlý pas. Nebojte se proto výrazných barevných nebo objemnějších pásků ozdobených třeba módní mašlí uprostřed. Návrháři oblíbená 70tá léta vrátila módu metalických a lesklých pásků, trendy jsou rovněž úzké pásečky přes módní kardigan. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?