Vlasové trendy podzim a zima 2016/2017


Zajímá vás, jaké jsou top účesy nové sezóny? Překvapivě nositelné, jednoduše vytvořitelné a především velmi ženské a slušivé.

Elegantní drdoly a jednoduché culíky

img

Francouzské a rybí copy a další komplikované zaplétání vlasů vypadá sice úžasně, ale pracnost takového účesu mnohé z nás dokáže odradit od jeho vytvoření. Naštěstí tyto složité vlasové výtvory patří do trendů loňských a předloňských a letošní pletení a motání vlasů je o poznání jednodušší. Nicméně stále efektní a půvabné. Můžete vyzkoušet třeba klasický baletní drdol nebo i dva a pokud se vám opravdu nechce nic vymýšlet a tvořit, vsaďte na klasický, nízko položený culík.

Přirozený look

img

Nechce se vám s vlasy dělat vůbec nic nebo prostě nemáte po ránu čas na vymýšlení zajímavých účesů? Vůbec nevadí, naopak jste se trefila přímo do letošního trendu přirozených účesů bez zásahů žehličky na vlasy, kulmy, laku na vlasy nebo vlasových gelů. Vlastně jen stačí ráno vstát, lehce vlasy pročísnout prsty a dál si jich nevšímat. Nebo si vlasy jen umyjte a nechte je volně uschnout na vzduchu. Základem tohoto looku jsou ovšem vlasy umyté, nemastné, provzdušněné s přirozeným leskem.

Výrazné vlasové ozdoby

img

Chcete svým účesem zaujmout a zazářit? Pak určitě vyzkoušejte pozoruhodný a výrazný trend na poli vlasových trendů. Nejrůznější sponky, čelenky, skřipce a ozdobné gumičky patří mezi klasické ženské propriety, letos však svou sbírku vlasových ozdob můžete obohatit o něco daleko zajímavějšího a rozhodně neokoukaného. Hitem jsou totiž starobyle vyhlížející blýskavé sponky větších rozměrů, perlové řetízky nebo velké kovově třpytivé květiny do vlasů. Vetkněte do svých vlasů netradiční ozdobu a o pozornost máte postaráno.

Nadměrné vlnobití

img

Máte pocit, že přirozeně rozpuštěné vlasy působí splihle a vůbec vám nesluší a toužíte spíše po velkém objemu? Pak je jako pro vás stvořený trend, který čerpá z 80. a 90. let, kdy frčela trvalá a obří kudrnaté účesy. Nemusíte si hned ničit vlasy trvalou ondulací, k vytvoření velkých vln a překvapivého objemu bohatě postačí vaše kulma nebo natáčky a více než velké množství laku na vlasy. Jako protiklad k objemným vlnám se na přehlídkách objevily vlny pokládané, kterými se honosily dámy ve 20. a 30. letech. Třeba zrovna vám budou slušet.





Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!