5 triků pro hezčí ruce

Hezké a pěstěné ruce jsou naší vizitkou a my vám poradíme, jak je mít dokonalé i bez návštěvy manikérky.

Pravidelně „peelingujte“

Jemné obrušování pokožky neboli peeling byste měly pravidelně praktikovat nejen na vašem obličeji, ale také na rukou. Nemusíte přitom utrácet za drahé peelingové prostředky, jednoduchý a vysoce účinný peeling na ruce si můžete vytvořit samy doma. Stačí smíchat med s cukrem a jemně si touto směsí drhnout ruce několikrát týdně. Výsledek vás mile překvapí.

Hydratujte ruce po každém mytí

Časté umývání rukou by mělo být pro každého z nás samozřejmostí, nicméně kombinace horké vody a mýdla je hlavním viníkem vysušené pokožky rukou. Proto byste neměly zapomínat na hydratační krém nebo tělové mléko a nanést ho na ruce po každém umytí. Malé balení hydratačního krému byste se sebou měly nosit v kabelce, aby bylo po ruce vždy, když je potřeba.

Udržujte si krátké nehty

Možná se vám více líbí dlouhé, špičaté, třeba i gelové nehty, ale vězte, že krátce zastřižené a pilníkem uhlazené nehty působí obvykle daleko úhlednějším, elegantnějším a čistším dojmem. Pod dlouhými nehty se snadněji usazuje špína a výrazné delší drápky se rovněž nehodí pro každou příležitost. Krátkými čistými nehty rozhodně nic nezkazíte.

Zkuste průsvitný lak

Nemáte čas nalakovat si nehty barevným lakem a přesto chcete, aby vaše ruce vypadaly upraveně? Nepodceňuje sílu jednoduchého průsvitného laku na nehty. V nouzi poslouží velice dobře, jelikož dodá nehtům potřebný lesk a vaše ruce budou působit pěstěným dojmem.  Navíc pokud v rychlosti přetáhnete a nalakujete i kůžičku kolem nehtů, nebude nic vidět.

Ukažte více pokožky

Tohle sice není rada jak snadno upravit vzhled svých rukou, ale poodhalení jemné oblasti kolem zápěstí dělá zázraky. Je to vlastně stejný koncept jako ukázat delikátní oblast kolem kotníku. Takže si nenuceně povyhrňte rukávy a nasaďte půvabný zlatý náramek, který ruce opticky prodlouží a dodá na smyslnosti a ženskosti. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?