Temně modrá v módě

V temně modré barvě budete vypadat výjimečně, svěže a za každých okolností budete vyčnívat z davu. Troufnete si na kobaltovou?

Kobaltová barva je sice velmi intenzivní a bije do očí, ale přesto nepůsobí příliš tvrdě. Dokáže proměnit svetřík, kabát i šaty v naprosto originální kousek. Stejně jako jahodově červenou, vynosíte tmavě modrou nejvíce na podzim.

Jak nosit modrou?

Chladné podtóny modré barvy sluší každému tónu pleti – od porcelánové až po bronzově opálenou. Podobně jako v případě jahodově červené barvy můžete i kobaltovou kombinovat s různými texturami. Na přehlídkových molech je nejčastěji k vidění kombinace kůže, hedvábí a sametu. Neobyčejně působí kombinace hladkého spodku s chlupatým vrchem, např. angorským svetrem.

Barevné kombinace

zoom Zvětšit

Fitness modelka Michelle Lewin

Hluboké odstíny modré vytvářejí nádherný kontrast s bílou. Sofistikovaného vzhledu dosáhnete v kombinaci modré a černé. Případně můžete zkombinovat všechny tři barvy dohromady. Vyzkoušejte zkombinovat černé kalhoty s jemným bílým páskem z kůže a dlouhým modrým sakem. Pokud vám přijde sako trochu moc, vyměňte ho za modrý zdobený top.

Líčení k modrému outfitu

Chcete se inspirovat modelkami z módních přehlídek? Módní značka Fendi dala přednost kombinaci s tmavými očními linkami. Modelky měly výrazné černo-modré linky, přičemž výraznější byly ty spodní. Další z návrhářů (Valentino, J. Mendel) zvolili nude líčení.

Náš tip: Ke kobaltovému outfitu pasují modré doplňky – od kabelky až po boty na podpatku. Boty můžete zvolit i černé nebo kombinované s modrou. Ze šperků vynikne nejvíce zlato nebo výrazné barevné polodrahokamy (safír, topaz) i klasické brilianty či perly.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.