4 potisky, které nikdy nevyjdou z módy

Móda se mění rychleji než aprílové počasí. Pokud chcete být vždycky in, vsaďte na evergreeny, které z módy jen tak nevyjdou.

Puntíkovatý vzor 

img

Veselé puntíky ve všech možných velikostech i barvách jsou v módě už od rozverných padesátých let a od té doby je přední světoví návrháři i módní řetězce každoročně zahrnují do svých kolekcí. Ověřenou klasikou je černobílá kombinace, ať už zvolíte bílý podklad a černé puntíky nebo naopak. Chybu ale neuděláte ani při volbě jiných barev, zaručené roztomilosti "pin up girls" dosáhnete, pokud zvolíte kousek v červenobílém provedení.

Zvířecí potisky 

img

Šelmí, hadí nebo i zebří vzor patří mezi módní stálice na poli vzorů a potisků. Se zvířecími vzory však zacházejte opatrně, v tomto případě většinou platí, že méně je více. Být celá zahalená od hlavy až k patě do oblečení a doplňků se zvířecími potisky zavání laciností, kýčem a nevkusem. Pokud si hned netroufnete na tygrované šaty, zkuste třeba doplňky jako jsou lodičky nebo kvalitní šátek se zvířecím vzorem.

Pruhovaný vzor

img

Proužky patří mezi nejoblíbenější a nejvíce nošený vzor vůbec a prakticky žádná módní značka se bez něj neobejde. Určitě i vy máte ve svém šatníku alespoň jedno klasické pruhované tričko v pařížském stylu. Proužky se stejně jako puntíky nosí ve všech možných barvách a šířkách. Klasikou je černobílé a červenobílé pruhování, každoročně se v obchodech setkáváme i s modrobílou námořnickou variantou.

Kostkovaný vzor 

img

Elegantní anglická kostka, klasický károvaný vzor, který nosili již staří Keltové, konzervativní skotská kostka, retro gingham styl z hravých šedesátých let, který letos patří mezi hlavní trendy v potiscích, nebo punková verze kostkovaného vzoru – kostkování je populární vzor napříč generacemi i styly a záleží čistě na vás, který typ kostkovaného potisku je vám nejbližší. S kostkovaným vzorem neuděláte chybu!




A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.