Přírodní vlasová kosmetika OlivePlus

Krásné vlasy bez chemie, bez parabenů, silikonů a drahých kadeřnických zákroků? S přírodní kosmetikou hravě!

Vynechejme veškeré obecné rady typu: nepoužívejte při mytí vlasů horkou vodu, nečesejte mokré vlasy, omezte fénování a používání žehliček nebo kulem. Samozřejmě víme, že chodit spát s mokrou hlavou a následně ráno zoufale krotit vlasy pomocí teploty 170°C není to, co bujná a zdravá kštice vyžaduje. Nicméně moderní doba a trend upravených žen si žádají své oběti.

zoom Zvětšit

Triaelia - Řecká a Krétská olivová kosmetika a delikatesy.

Pokud zvolíte přírodní, ale opravdu skutečně přírodní kosmetickou řadu, uvidíte a pocítíte rozdíl. Vlasy nebudou unavené, zplihlé, bez lesku a objemu již pár hodin po stylingu. Naopak. Vrátíte jim život, s trochou času a trpělivosti je zbavíte chemických nánosů a ony se vám odvděčí. Lesk, objem, zdravé konečky, holky, hurá! 

Vlasová řada přírodní olivové kosmetiky OlivePlus nás uchvátila! Obsahuje jako hlavní složku organický extra panenský olivový olej, který vyživuje a posiluje vlasy. Kombinace s řadou klinicky ověřených prospěšných složek, vytváří exkluzivní ultra výživnou řadu přírodní péče. Veškeré šampony, kondicionéry, masky a oleje obsahují kromě olivového oleje i vitamíny, bylinné a ovocné extrakty jako například vavřínový a saw palmetto olej, které zabraňují vypadávání vlasů a podporují jejich růst. Oleje z mandlí a pšeničných klíčků vlasy zpevňují od kořínků, vitamin F, který je bohatý na omega-3 mastné kyseliny spolu s fosfolipidy zabraňují vysušení a ztrátě lesku. Arganový olej a měsíčkový extrakt uklidňují všechny záněty či podráždění vlasové pokožky. 

Šampon OlivePlus - ideální pro každodenní péči přírodní složky šamponu hydratují vlasy a dávají jim lesk a zdraví. 

Kondicionér OlivePlus – obohacen o aloe vera, provitamin B5, keratin a vitamin E, který hydratuje a vyživuje vlasy, zanechá je měkké, zdravé, lesklé a zároveň brání třepení vlasů. 

Maska OlivePlus – složení, které vlasy hydratuje, vyživí, zanechá je měkké, zdravé, lesklé, brání třepení konečků. 


Fotogalerie

 

Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.