Pilates, jóga či box aneb Jak se topmodelky udržují ve formě

Zajímá vás, jak to ty krásné modelky dělají, že mají tak dokonalé figury? Prozradíme vám, jaké druhy cvičení pomáhají tvarovat super postavy topmodelek.

Samozřejmě, genetika hraje v případě topmodelek významnou roli, ale ani hvězdy módních přehlídek nemají perfektní postavy zadarmo. Za štíhlými pevnými těly se skrývá každodenní dřina v posilovně, vyčerpávající tréningy s osobním trenérem a všechny možné druhy cvičení.

Hilary Rhoda – cvičení podle Tracy Anderson

"Každodenní cvičení je o moc lepší než nárazové diety," říká slavná modelka, která je pravidelnou návštěvnicí posilovny. Hilary momentálně cvičí podle Tracy Anderson a také si neodpustí hit v oblasti spinningu, tzv. SoulCycle.

Karlie Kloss – kombinace cvičení 

Karlie je známá svou atletickou figurou, díky níž získala prestižní zakázku jako tvář Nike Woman. Topmodelka kombinuje spinning SoulCycle, pilates, cvičení založené na baletních pohybech a trénink s trenérem modelek Justinem Gelbandem.

Anja Rubik – jóga a běh

Tato kráska nedá dopustit na jógu, kterou praktikuje pravidelně, a stresu se zbavuje běháním na dlouhé tratě. Anja navíc chodí dvakrát týdně do posilovny a mezi cvičení počítá i své oblíbené potápění.

Anais Mali – kickbox

Anais pomáhá k udržení postavy trenér kickboxu Oscar Smith, se kterým modelka boxuje třikrát týdně. Anais si také libuje v dlouhých procházkách a při posilování se nejvíce soustředí na tónování svého pozadí.

Jac Jagaciak – jóga a posilování

Vysoce žádaná topmodelka a bývalá běžkyně si bez sportu nedokáže ani představit svůj život. Jac cvičí poctivě každý den a obvykle kombinuje jógu s posilováním.

Joan Smalls – kardio cvičení

Tajemství postavy této krásné modelky spočívá v kombinaci kardio cvičení, boxu a pilates. Joan rovněž využívá služeb osobního trenéra Marka Gordona a při každém kardio cvičení se snaží spálit alespoň 500 kalorií.

Karen Elson – balet

Karen byla mezi prvním celebritami, které začaly cvičit podle tanečního programu Ballet Beautiful, který je momentálně velkým hitem mezi modelkami.

Juliana Schurig – piloxing

Jak už název napovídá, Piloxing je velmi účinné cvičení kombinující box a pilates. Slavná modelka Juliana patří mezi ty, co na Piloxing nedají dopustit.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.