Skvělé módní tipy od Anny Wintour

Šéfka amerického Vogue přezdívaná “Ledová královna” a nejvlivnější žena módního průmyslu má pro vás pár super módních tipů.

Anna Wintour je obávanou šéfredaktorkou magazínu Vogue již od roku 1988. Podle ní byl dokonce natočen velice úspěšný film Ďábel nosí Pradu. Přísnou a nekompromisní šéfku ve filmu ztvárnila výborná Meryl Streep. Anna je považována za módní ikonu a její unikátní styl za bezchybný. Nechte si od ní poradit i vy!

Najděte si svůj styl 

Trendy přicházejí a odcházejí, ale podle Anny je nejdůležitější to, co “sedí” vám. Takové oblečení je nadčasové a mělo by být vaší prioritou při sestavování šatníku „Najděte si svůj styl a držte se ho. Zjistěte, co pro vás nejlépe funguje, váš tvar a velikost a sebevědomě to noste,“ radí Anna Wintour. Ta samá rada se týká i vlasů. Její nezaměnitelné mikádo není sice nijak trendy, ale lichotí její tváři a je jejím poznávacím znamením.

Investujte do několika skvělých kousků

Pokud máte malý rozpočet, nikdy si nekupujte kousek, do kterého nejste blázen. Než utrácet za oblečení, které je jen jakžtakž dobré, raději si našetřete na skutečně kouzelnou věc, která doladí váš osobní styl. „Kupte si jen pár opravdu dobrých kousků. Noste je pořád dokola namísto nakupování stovek věcí. Ujistěte se, že se vám líbí, že na vás vypadají dobře, že padnou a že fungují s vaším životem,“ vysvětlila Wintour.

Odvažte se být jiná

Jeden z nepřímých módních tipů od Anny zní: buďte svá a nepodléhejte trendům natolik, že ztratíte sama sebe. Anna kritizuje lidi, kteří si nechávají diktovat, co mají dělat, co mají nosit, co s vlasy a makeupem, protože se bojí kritiky. Ale co je špatného na tom, vypadat jinak než ostatní?

Najděte si tu pravou značku pro váš rozpočet

I když Wintour na stránkách časopisu Vogue propaguje luxusní značkovou módu, je i velkou fanynkou značek, které mají dobré nápady a vytvářejí stylové oblečení finančně dostupné pro širokou veřejnost. „Móda je pro každého. Skláním se před značkami, jako jsou Gap nebo Marc Jacobs se svou mladší řadou Marc. A před každým, kdo dělá levnější módu, která má však opravdový styl.“

Nebojte se barev

Další z módních tipů Ledové královny cílí na ženy profesionálky, které chtějí vypadat sebevědomě a formálně. Přidejte k outfitu nějakou výraznou barvu. „Každý by měl mít ve skříni jeden barevný kousek. Kombinujte ho s černou nebo bílou. Základní oblečení může s barevným kouskem vypadat stokrát jinak.“

Investujte do správného doplňku

Když už máte zaplatit velkou sumu za nějaký úžasný doplněk, ujistěte se, že se hodí jak elegantnímu oblečení, tak na neformální každodenní nošení. „Mějte ve skříni něco, co je velmi zábavné, něco osobního, co můžete použít k opepření džínsů nebo k večerním šatům,“ doporučuje Anna.

Najděte si ty správné boty

Jednou z nejdůležitějších módních rad od šéfky Vogue není to, co říká, ale co dělá. Anna nosí variace stále stejných tělových lodiček již od roku 1994. Tyto boty, které jsou pro ni na míru vyrobené u Manolo Blahnika, se jí hodí ke každému outfitu. I když ty její stojí okolo $800, každá žena si může najít svou oblíbenou značku kvalitní finančně dostupnější obuvi.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.