Módní trendy jaro/léto 2017

Zajímá vás, jaké úžasné módní novinky ovládnou obchody v nadcházející letní sezóně? Pak si nenechte ujít shrnutí hlavních módních trendů, které jsme pro vás připravili.

Sladké, romantické léto

img

Romantické květinové potisky všech barev a velikostí k létu neodmyslitelně patří, a tak se i letos můžete těšit na záplavu nádherných květin na letních šatech, sukních či módních doplňcích. Svůdná krajka, moře něžných volánů a jemných kanýrů a splývavé, lehce průsvitné materiály lehounké jako dech jsou ideální volbou pro uvolněnou letní atmosféru sluncem prozářených dní a nádherných nocí provoněných vůní moře a čerstvých jahod.

Sportovkyně

img

Atletické prvky se postupně vyšplhaly až na samý vrchol pomyslného módního Olympu, a tak se bez obav můžete po městě procházet ve svém oblíbeném sportovním outfitu. Sportovní kousky oblečení jsou stále propracovanější, zaměřené na zvýraznění ženských křivek a zdůraznění ženskosti obecně. Nemusíte být od hlavy až k patě oblečená ve sportovním, můžete zkusit kombinovat ryze sportovní prvky s běžnou i elegantní módou.

Odhalení kůže

img

Přední módní návrháři jsou rok od roku ve svých napjatě očekávaných kolekcích odvážnější, alespoň co se odhalování holé kůže týče. Podprsenka místo trička nebo super krátký top, který ukáže dokonale vypracované břišní svaly jsou hitem, který jistě ocení ženy a dívky s dokonalou postavou, nebo ty, kterým v módním experimentování nechybí odvaha. Lehce poodhalit pokožku můžete i volbou průsvitných materiálů.

Proužkovaná

img

Vodorovné, svislé nebo asymetrické, silné, tenké, barevné i černobílé – ať už si vyberete námořnickou klasiku nebo vsadíte na neotřele proužkované kousky, rozhodně neuděláte chybu. Pruhy patří mezi klasické jarní potisk, bez kterých se obejde málokterá módní kolekce a tuto sezónu se v proužkování návrháři opravdu vyřádili. Hitem jsou především modely, které kombinují různé šířky pruhů a nejlépe několik barev dohromady.

Na vlně osmdesátek

img

Okouzlení retro érou pokračuje i letos, kdy se pohled návrhářů zaměřil do minulosti na mnohými zatracovaná 80. léta. Těšit se tak můžete na mohutné rukávy, dramatické volány, kalhoty typu „mrkváče“ posazené vysoko do pasu, krabicovité střihy topů a šatů a spousta lesku a zvířecích potisků. Pokud vás návrat do osmdesátek trochu děsí, můžete vyzkoušet jen některé detaily, jako jsou výrazné náušnice a doplňky nebo metalické líčení.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.



TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.