Módní pravidla stylových Francouzek

S vytříbeným stylem a citem pro módu se Francouzky snad už rodí. Naučte se od nich pár módních triků, které vaše odívání pozvednou na vyšší úroveň.

Méně (odhalené kůže) je více

Dekolt, nohy, ruce, ramena? Přemýšlíte, co všechno odhalit, abyste byla co nejvíce svůdná? Přehodnoťte své myšlení a po vzoru sličných Francouzek vsaďte na koketní hru povzbuzující mužskou fantazii. Zkuste třeba výstřih na zádech místo na hrudníku. Chcete ukázat své vypracované bříško? Plně postačí jen kousíček odhalené kůže mezi vysokou sukní a crop topem.

Námořnické tričko je základ

Klasické pruhované tričko patří mezi základní kousky v šatnících snad všech stylových Francouzek. A zdaleka se nehodí jen k obligátním džínsům či k letním šortkám. Vězte, že námořnické tričko se bude skvěle vyjímat i na místo topu k úzké pouzdrové sukni, či k elegantním kalhotám ve zkrácené délce nebo pod sako. Přidejte baleríny a budete super šik. 

img

Investujte do kvalitního kabátu 

Klasický dámský kabát v černé, tmavě modré, velbloudí nebo jiné neutrální barvě jednoduchého a nadčasového střihu s vámi může přečkat i několik zimních sezon a vždy zaručí, že budete vypadat upraveně a stylově. Vyberte si kabát z kvalitního materiálu a nebojte se za kvalitu připlatit.

Pořiďte si další pouzdrovou sukni

Tento velice ženský a klasický kousek sluší většině žen a zvláště Francouzky dovedou pouzdrové sukně nosit s úžasnou grácií a přitom nonšalancí. Letos se nosí především pouzdrové sukně se zvýšeným pasem a v délce do půlky lýtek. Na chladnější počasí si pořiďte koženou či koženkovou verzi.

img

Boty bez podpatku jsou také šik 

Myslíte si, že s výškou vašeho podpatku stoupá i váš sex-appeal? Omyl. Atraktivní Francouzky v klidu obují ploché sandálky, baleríny či mokasíny, a přesto mají svůdnosti na rozdávání. Pokud si vyberete kvalitní obuv v neutrálních barvách a bez zbytečné zdobnosti, mohou být boty bez podpatku stejně elegantní jako vysoké lodičky.

Sáhněte do skříně vašeho partnera 

Obyčejné bavlněné pánské tričko klasického střihu, hladký jednobarevný svetr, nebo bílá na vaše rozměry objemná košile dovedou paradoxně velmi účinně zvýraznit ženské tvary. Nevěříte? Vyzkoušejte si třeba delší pánskou košili, kterou můžete šikovně přetvořit na super stylové dámské minišaty. Pokud váš přítel rád nosí klobouky, unosíte je i vy.

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.