Zacvičte si jako Madonna

Královna popu je známá nejen svými chytlavými songy, ale rovněž pro svou výstavní vypracovanou figuru. Vyzkoušejte některé z jejich oblíbených cviků.

Osobní trenér Madonny a kreativní ředitel Hard Candy Fitness prozradil, jak si slavná zpěvačka udržuje své perfektně vypracované pevné tělo. Všechny cviky můžete vyzkoušet v pohodlí domova. Cviky jsou navrženy tak, abyste při jednom cviku procvičila co nejvíce svalových skupin. Připravena na tvrdou dřinu? Jdeme na to.

Kliky se zvedáním nohou

  • posílíte hruď, paže, ramena, břišní svaly a hýždě 

Jakoby kliky samy o sobě nebyly dost těžké, Madonnin trenér k nim připadal ještě zvedání nohou. Začněte v pozici "prkno" s dlaněmi na zemi a při každém kliku zároveň zvedněte jednu nataženou nohu nahoru. Nohy střídejte. Snažte se vydržet alespoň jednu minutu. 

Ze stoje do dřepu, prkna a zpět

  • posílíte břišní svaly, hýždě, nohy, stehna a paže

Tento cvik vypadá vcelku jednoduše, ale dá vám zabrat, zvláště pokud necvičíte pravidelně. Postavte se rovně a pomalu jděte do dřepu. Ze dřepu se plynule přesuňte rukama do pozice prkno, poté po rukou přejděte zpátky do dřepu a do stoje. Opakujte opět nejméně minutu. 

Prkno s výpadem a zvedáním paží

  • posílíte paže, záda, břišní svaly, hýždě, nohy a stehna 

Na tento cvik budete potřebovat malé činky. Ty si dejte do rukou a začněte v pozici prkno. Střídavě dělejte výpady levým kolenem k levé ruce a pravým k pravé ruce. Opakujte po třicet sekund. Pak zůstaňte ve výpadu a levou ruku s činkou zvedejte loktem směrem nahoru, opakujte třicet sekund. Poté dalších třicet sekund výpady s nohou a následně vyměňte paži. 

Zadní výpady s postranním výkopem

  • posílíte hýždě, nohy a stehna 

Tímto cvikem si dokonale procvičíte celé nohy i se zadečkem za krátkou dobu. Postavte se rovně s nohama roztaženými na úroveň boků a udělejte výpad pravou nohou dozadu do leva, jakobyste dělala pukrle. Snažte se kolenem pravé nohy téměř dotknout podlahy. Proveďte tři výpady a poté tou samou pokrčenou nohou vykopněte kolenem do prava. Opakujte na každé noze desetkrát.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

NOVÉ
Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Jak se vybavit na jarní cyklovyjížďku?

Oblečení

Jaro je tady, denní teploty se šplhají výš a výš a slunce vás láká ven. V noci ale mrzne a na ranní cestu do práce se bez rukavic a čepice ještě neodvážíte. Jak se v nevyzpytatelném jarním období vybavit na kolo tak, aby se vám dobře jelo a bylo vám tak akorát? V tomto článku vám poradíme, jaké by vám nemělo chybět vybavení a jak vrstvit cyklistické oblečení tak, abyste byla v pohodlí a navíc u toho skvěle vypadala.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.