Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

img

My ženy si rády dopřejeme hýčkání, masáže a zkrášlovací beauty procedury, které lázně nabízí. Váš pobyt v lázních bude tak trochu dárkem i pro drahou polovičku. Užije si svůj chlapský čas, bude se mu po vás stýskat a navíc se domů vrátíte krásná a odpočatá! 

img

Pořád ještě váháte jet do lázní jen s kamarádkou? V lázních Poděbrady nedaleko od hlavního města se můžete ubytovat jako na zámku a dopřát si wellness procedury speciálně navržené pro ženy. V balneo centru si užijete vonné koupele a odpočinkové masáže. Krásně hebké ruce budete mít po parafínovém zábalu a blahodárně na váš organismus zapůsobí i pobyt v solné jeskyni. Na kolonádě si pak můžete objednat kávu a něco sladkého a nasávat společně správnou lázeňskou atmosféru. V centru Poděbrad se můžete vydat na nákupy do okolních obchodů a pořídit si něco nového do šatníku. 

img

Luxusní dámskou jízdu v doprovodu kamarádek si vychutnáte i v lázních Bělohrad. Toto podkrkonošské městečko vás překvapí kvalitou služeb a ubytování. V hotelovém resortu zažijete např. i marockou lázeň nebo ájurvédskou masáž. Abyste se domů vrátila opravdu krásná, naplánujte si např. i kosmetické ošetření kvalitními produkty nebo profesionální líčení. Ty z vás, které holdují sportu, nebudou zahálet ani v Bělohradu. V moderním fitness centru se proběhnete na páse nebo vykouzlíte dokonalé křivky na posilovacích strojích. V bazénu s výhledem do přírody vzniknou ty nejhezčí instagramové fotky! Navíc v létě zde můžete chytat bronz na lehátku v zahradě. 

img

Ve středočeské Nesuchyni si většinu pobytu vystačíte s županem. Moderní wellness centrum zde nabízí bazén, vířivku nebo parní aroma kabinu. Relaxovat můžete na masáži, v čokoládové koupeli a při rašelinovém zábalu. Pobyt zde si užijete i proto, že se o vás budou starat místní kuchaři a vařit vám nejednu specialitu! Kdyby vás dostihly výčitky, kolik talířů jste si z bufetu odnesla, zahrajte si třeba badminton nebo squash. Po turnaji si pak připijete kvalitním vínem z vinotéky a zhodnotíte den na příjemné letní terase.  



Komentáře

Žakuja
Mysím, že bez dámských jíz by byl život o ničem opravdu pěkný a inspirativní článek
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!