Letní sen s bronzovým opálením

Touhy žen jsou nekonečné. Jejich splnění v nás vyvolává pocity štěstí, vítězství, dosažení v minulosti nemožného. Léto je obdobím, kdy snad každá žena touží po dokonalé postavě. Plavky odhalí to, co jinak umíme pěkně maskovat. A ukázat dokonalou pleť, hladkou lesknoucí se bronzovou pokožku těla v odrazu slunečního světla.

img

Jediný opalovací olej stimulující bronzové opálení nám splní náš letní sen...

Která žena to nechce? 

zoom Zvětšit

Photoderm Bronz suchý olej SPF 30 zabezpečuje vysokou ochranu pokožky – SPF 30, obsahuje patent BUNEČNÉ BIOOCHRANY a zároveň stimuluje a podporuje opálení pokožky.

Jediný opalovací olej stimulující bronzové opálení nám splní náš letní sen. Laboratoire BIODERMA ví, o čem ženy sní a plní jim jejich touhy.

Přináší novinku Photoderm Bronz Olej SPF 30. Tento suchý transparentní olej je bez mastného efektu. Vysoká ochrana pokožku chrání před nežádoucími účinky slunečního záření. Podpůrné látky stimulují přirozené opálení, které je intenzivnější a vydrží na pokožce déle.

Díky svému unikátnímu složení v patentovaném komplexu BUNĚČNÉ BIOprotekce® dokáže spolehlivě ochránit DNA kožních buněk, zachytit volné radikály a bojovat tak efektivní proti stárnutí pokožky. Nastříkat suchý olej na pokožku, jemně rozetřít a už se jen nechat unášet ve víru myšlenek a tužeb dál.

Léto, voda, slunce, dokonalá bronzová pokožka

Být dokonalá je tak jednoduché. Photoderm Bronz Olej SPF 30 je ode dneška součást naší kabelky.

Laboratoire BIODREMA myslí i na ty, kterým olejová textura nevyhovuje. Lehké mléko ve spreji, se kterým spolu se sluncem docílíte bronzové opálení nabízí ve více variantách: Photoderm BRONZ SPF 50 + na tělo a fluid na obličej, Photoderm BRONZ SPF 30 a nyní i aktuální novinku Photoderm BRONZ SPF 15

zoom Zvětšit

Photoderm SOS po opalování  Intenzivní zklidňující sprej na citlivou pokožku.

Občas se stane, že to se sluněním přeženeme a potřebujeme akutní pomoc. Photoderm After Sun SOS je první pomoc při spálení pokožky sluncem. Intenzivní zklidňující sprej pokožku okamžitě zchladí, hydratuje a zároveň zajistí prodloužení opálení. Sprej s efektem mlhy není třeba roztírat , stačí nastříkat na postižená místa.

EXKLUZIVNĚ V LÉKÁRNĚ!

BIOLOGIE V SLUŽBÁCH DERMATOLOGIE www.bioderma.com




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.



TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?