Jak se obléká úspěšná manažerka?

Zastáváte manažerskou funkci a hledáte styl, který by podtrhl vašeho obchodního ducha? Hledáte novou práci a chcete být úspěšná při pohovoru? Zaujměte potencionálního šéfa nejen působivým životopisem, referencemi a vytříbeným chování, ale i trendy oblečením.

Klíčem ke změně šatníku a zároveň úspěchu je najít v sobě odhodlání, být na sebe hrdá a věřit si. Jedině pokud přestanete být nervózní a překonáte strach ze změny, dokážete být důvtipná a přicházet se skvělými nápady (nejen v módě). Přijměte svou ženskost a přirozenou krásu, nebojte se obměňovat šatník každý rok, v každém ročním období či dokonce každý měsíc. I když trávíte většinu času zavřená v kanceláři, vaše oblečení by mělo být top a vaše osobnost zářit.

Podnikavá žena je víc než sexy

zoom Zvětšit

Příklad klasického outfitu pro manažerku. Obrázek od: www.witt-international.cz

Jakékoliv dámské oblečení si vybírejte podle své postavy a barevné typologie. Zároveň myslete při nakupování oblečení do kanceláře na to, že chcete podtrhnout své přednosti v práci, nikoliv na těle. Při jednání s obchodním partnerem můžete vyzařovat sex-appeal, ale především byste měla působit profesionálně a maximálně spolehlivě. Jak toho docílíte? Snadno.

V šatníku každé úspěšné manažerky najdete dokonale padnoucí černé sako, černé šaty dlouhé lehce nad či pod kolena, jednobarevný dámský kalhotový kostým (trendy jsou tmavé kostýmy s úzkými proužky) a několik kousků barevného oblečení. Ideální jsou různé svetry v pastelových barvách, unikátní barevné sukně a samozřejmě nesmí chybět černé boty na podpatku, luxusní kabelka a hodinky.

V džínech do práce

Na pohovor v džínách nechoďte, avšak do práce si je jednou za čas dovolit můžete. Ideálním dnem na nošení džínů v práci je ten, kdy nemáte schůzky s klienty a obchodními partnery. Džíny volte v tmavé barvě a odpusťte si kousky s módními výstřelky (třpytky, kamínky, trhání apod.). K džínům si můžete vzít jednoduchou halenku nebo košili, tmavé sako a zvolit vhodné doplňky (šálu, náhrdelník, hodinky). Nezapomeňte na boty na podpatku.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

TIPY A TRIKY
Jak na sluncem unavenou pokožku

Jak na sluncem unavenou pokožku

Kosmetika

Teplé počasí, slunění se na pláži a koupání v moři... Léto dělá s lidskou psychikou divy, jenže naše tělo volá naopak o pomoc. Nepodceňujte v létě kosmetickou péči – na pláži ani doma.



TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!