Ideální kvalita a odstín pleti okamžitě a trvale, i pro citlivou pleť. Zbavte se šedi s Idealia BB Créme.

Díky technologii „proti šedi“, spojení toho nejlepšího z péče o pleť, líčení a ochrany proti UV záření (Kombucha, minerální pigmenty a filtry UVA/UVB), Idealia BB přeměňuje kvalitu a odstín pleti jako žádný jiný krém, a to okamžitě a trvale.

img

Idealia BB krém od Vichy

Idealia BB krém od Vichy není jako ostatní BB krémy. Vaše pleť Vám to dosvědčí okamžitě, ale ještě více den po dni. Proč? Protože je to jediný BB krém „zabíjející šeď“ i v hlubších vrstvách kůže: nejen, že ihned odstraní šeď na povrchu pleti, ale především – je to 1. BB krém, který odstraňuje šeď také do hloubky, a to tak, že upravuje biologickou barvu pokožky a zcela přetváří kvalitu pleti den po dni, aby dosáhla svého ideálu.  

Inovace Vichy: Technologie „proti šedi“ ve více úrovních kůže

1) Proti šedi na povrchu, expertíza líčení
díky růžovým korektivním minerálním pigmentům pro okamžité utlumení šedi. Zmírňují nedokonalosti, sjednocují, rozjasňují vzhled pleti a okamžitě redukují skvrny. Nevysušují a respektují požadavky citlivé pleti.

2) Proti šedi do hloubky, expertíza péče o pleť
díky Kombuše, naší první rozjasňující aktivní látce, která pleť zbavuje šedi ve všech jejich vrstvách. Dnes víme, že nejčistší jas pleti je skryt v hloubce dermis. Bylo prokázáno, že glykace způsobuje tuhnutí proteinů (kolageny, elastin..) a vytváří méně vláčnou, mdlou pleť, kde dochází k horší obnově tkání. Ztráta pružnosti pokožky vede k tvorbě lokálních mikropnutí a mikrotrhlinek, jež narušují jednotnost povrchu pleti a snižují tak její schopnost odrážet světlo. Povrchové zabarvení pleti se stává výraznějším, vrstvy kůže se zakalují a ztrácejí svůj jas. V konečném důsledku glykace způsobuje podstatnou modifikaci barvy dermis a epidermis, která tmavne, šedne a stává se mdlou. Barevný dopad glykace na pleť byl objeven teprve nedávno. Díky své schopnosti působit proti glykaci Kombucha zvyšuje zářivost, průhlednost a jas pleti.

3) Prevence proti šedi, fotoprotekční expertíza
Účinná každodenní ochrana proti UVB a UVA záření (SPF 25/PA+++).

Zatímco UVB záření je absorbováno epidermis, UVA záření proniká hlouběji do dermis a ovlivňuje barvu pokožky na dvou úrovních:  

  • vytváří oxidační stres v prostředí melanocytů, jež způsobují nadprodukci melaninu přispívajícímu ke vzniku pigmentových skvrn.  
  • Laboratoře Vichy také objevily, že oxidací melaninu, který tímto procesem tmavne, způsobuje šednutí pokožky a ztlušťuje kůži, čímž dochází k jejímu zašednutí.

Více informaci na www.vichy.cz.




Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!

NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.



TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?