Dokonalý zadeček rychle a bezbolestně?

Chcete zhubnout? Trápí vás tukové polštářky? Celulitida? Zkušenost ženy, která bezbolestnou liposukci vyzkoušela za Vás.

img

Kavitace nebolí a výsledky jsou jasně viditelné již po prvním ošetření.

Ne každému byla nadělena úžasná, super štíhlá postava, a ještě s tím, že si může dopřávat dobrot, kolik chce. Léto klepe na dveře a představa, že se zase půjde „do plavek“, mě začala tradičně, stejně jako každý rok, děsit. Do výšky jsem zrovna nenarostla, velký sportovec taky nejsem a sladkosti přímo zbožňuji. Jak zhubnout rychle a pokud možno bez mučení? Hm, hezký sen. Vím dobře, že hlavní je správná životospráva a pohyb. Což o to, zdravá strava mi chutná, bez problémů ji dodržuji, jen si občas právě dopřeji nějakou tu sladkost. Ale nějakému tomu tukovému polštářku se občas bohužel poštěstí u mě zabydlet. A „potvora“ celulitida se umí také sem tam připomenout. Co s tím?

Bezbolestná liposukce

Představa chirurgické liposukce nepřichází v úvahu, dobrovolně se nechat řezat, to opravdu ne. Několikrát jsem však slyšela o bezbolestné liposukci ultrazvukem. Jsem tedy, co se týká těch zaručených revolučních metod, celkem nedůvěřivá. Nicméně, proč hned zavrhnout to, co jsem nikdy nevyzkoušela. Stačilo do vyhledávače na internetu napsat ono tajemné sousloví bezbolestná liposukce a prostudovat nabídku.

SLIM & GO

zoom

Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO

Nakonec jsem si vybrala Centrum bezbolestné liposukce SLIM & GO, které sídlí u Karlova mostu, nedaleko Malostranského náměstí. Jejich internetové stránky mě zaujaly už na pohled, informace vyčerpávající, dokonce zde nechybí ani instruktážní video. Ceny nejsou přehnané, začínají totiž na 1.990 Kč za jednu partii, a to jinde byly tedy značně vyšší. Ačkoliv nepředbíhejme, dokud nejsou výsledky.

Objednávám se telefonicky, a jak mám ve zvyku, už recepční častuji mnoha všetečnými otázkami. Jak jsem později zjistila, mluvila jsem přímo s majitelkou centra, paní Janou Pristašovou. Aha, tak asi proto odpovědi byly více než fundované.

Den D

Paní majitelka se mě ujímá i při mé návštěvě a ochotně mi ukazuje celé centrum. Působí to tu na mne opravdu příjemně, vše je velice vkusně zařízeno. Jak se dozvídám, centrum je úplně nové, stejně jako všechny stroje, té nejvyšší řady, se kterými zde pracují.

Pak už přichází „moje“ masérka Nikol. Nejprve od ní dostávám k vyplnění zdravotní dotazník a následně jsem seznámena s tím, co mě čeká. Vybrala jsem si partii „zadeček a stehna“ a jsem docela zvědavá, zda mě viditelný úbytek čeká opravdu již po prvním ošetření, jak je slibováno. 

zoom Zvětšit

Masérka Nikol

Nikol mě nejprve přeměřuje. Jako první přichází na řadu lymfatická masáž. Pak už mi masérka na zadeček nanáší vodivý gel a po něm přejíždí ultrazvukovou sondou. K tomu jsem musela po celou dobu procedury držet speciální kovovou tyčinku. Zpočátku jsem jakoby v hlavě slyšela vysoké nepříjemné pískání. Ovšem při představě, že to asi „praskají“ ty tukové buňky, jsem si na to rychle zvykla. Navíc v místnosti hraje příjemná esoterická hudba, tak na nepříjemný zvuk brzy zapomínám úplně. Nic mě při průběhu ošetření zatím nebolí, ani nepálí. Spíše mi to připomíná příjemnou hřejivou masáž.

Kavitace

zoom Zvětšit

Kavitace nebo-li bezbolestná liposukce 3. generace

Ani masérku Nikol nešetřím zvídavých otázek, ta je trpělivě osvětluje: „Kavitace nebo-li bezbolestná liposukce 3. generace je založena na ultrazvukové technologii, která narušuje podkožní tukové buňky. Tuk prochází metabolickými přeměnami a spolu s vodou ho tělo využije jako zdroj energie. Volné mastné kyseliny zpracují játra, stejně jako se to děje u jídla. Působením ultrazvuku buňka praskne a tuk se pak přes játra a ledviny dostává do lymfatického systému a klasickou cestou, močí, se vyloučí z těla ven.“ Ošetření, jak už vím z internetových stránek, má trvat maximálně 40 minut. Mne Nikol masírovala 20 minut zadeček, pak po 10 minutách jedno a druhé stehno. 

zoom Zvětšit

Kalhoty pro lymfodrenáž

Po kavitaci jsem si mohla vybrat z několika druhů zábalů, vyhrává ten čokoládový. Masérka mne zabalí nejprve do fólie a pak se oblékám do speciálních drenážních kalhot. Připadám si trošku jako kosmonaut, a to ještě netuším, co přijde? Kalhoty se nafukují a zase vyfukují a já mám pocit, že snad vzlétnu. Nikol mě poučuje, že tím se má řádně rozproudit lymfatický oběh. Přes lymfatický systém se totiž pak následně dostává tuk ven z těla. Nakonec si užívám půlhodinku tohoto „nadnášejícího“ pocitu a relaxuji.

Happy End

A je to tady! Docela jsem trémou rozechvělá. Po uplynutí lymfodrenáže totiž přichází na řadu ono toužebně očekávané přeměřování. Chvilka napětí. Skvělé! Mám přes zadeček o dva centimetry méně a přes každé stehno potom o centimetr a půl. Ne, že by to tedy bylo na pohled úplně znát, ale jakmile jsem si oblékla džíny, okamžitě jsem to pocítila, jsou mi volnější.

Masérka Nikol se potutelně usmívá, asi nad mým jásáním, a připomíná mi, že stejně jako před zákrokem bych měla zachovat a dodržovat pitný režim po nadcházejících několik dní na 2 a půl litrech tekutin, což mi problém nečiní, jsem na to zvyklá. Mám se vyvarovat alkoholu a omezit kávu a černý čaj, a samozřejmě, preferovat lehčí jídla. V průběhu týdne prý mají po proceduře stále ještě odcházet tuky z těla ven. Což se také stalo, neboť zhruba po pěti dnech zjišťuji, že šly dolů ještě další dva centimetry. Takže co dodat závěrem? Přiznávám se, jsem opět objednaná do SLIM & GO. Dopřeji si ještě proceduru partie „bříško a boky“. A pak už vážně mohou přijít na řadu ty nové plavky!


Spokojená klientka Petra Zajíčková



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.