Kompletní detoxikace se neobejde bez moderních doplňků

Detoxikace a očista organismu je dnes již běžnou součástí zdravého životního stylu, a není pochyb o tom, že zdraví jednoznačně prospívá.

Detoxikační dieta plná zeleniny, ovoce a tekutin pomůže z těla odstranit toxiny, se kterými si organismus při běžném “provozu“ neporadí. A na dokonale precizní detoxikaci jsou tu pak navíc i doplňky stravy, které posunou očistu těla na nejvyšší úroveň a zajistí dlouhotrvající efekt očistné kůry. 

Jak má vypadat detoxikační kůra 

Detoxikace organismu spočívá zejména ve změně jídelníčku, který by měl být po dobu detoxikace, tedy po dobu tří až sedmi dnů, plný zeleniny, ovoce a tekutin. Základem stravy by měla být lehká syrová zelenina nebo ještě lépe zeleninové šťávy, které lze kombinovat či doplňovat čerstvým ovocem a džusy. Tato ovocno-zeleninová složka skvěle pročistí střeva, která jsou pro správné fungování zažívacího traktu stěžejní. 

K očistě ledvin, ale i detoxikaci jater nebo žlučníku je pak zapotřebí velké množství tekutin, které je ideální do těla dostat v podobě vody, čajů, nebo zmíněných džusů a šťáv. Stravou ale detoxikační režim teprve začíná. Stejně důležité jako jídelníček je i absence alkoholu, kouření a především stresu. Ideální je zdravý přirozený pohyb, dostatek spánku i odpočinku a především pozitivní mysl. Takováto kůra pak pomůže ke kompletní očistě organismu, která vydrží i několik měsíců a navrátí tělu například ztracenou imunitu nebo svěžest. 

Jak dotáhnout detoxikaci k dokonalosti 

Moderní doba přináší řadu moderních prostředků, a ani proces detoxikace v tomto není nijak výjimečný. Trh nabízí pestrou škálu doplňků a pomůcek pro detoxikaci, které mohou být přinejmenším dobrým pomocníkem při detoxikační kůře. Tím nejznámějším jsou detoxikační náplasti na chodidla, které jsou výborné zejména pro očistu organismu od farmaceutických toxinů. Aplikovat je můžete před spaním, tak, aby působily přes noc, a vy jste využili opravdu veškerý čas, který jste si na detoxikaci vyhradili. 

Ideální jsou samozřejmě náplasti certifikované, ale zároveň přírodní, jako například náplasti Dr. Plaster, které jsou určeny zejména k očistě lymfatického systému, ledvin a očistě jater od pozůstatků nerozložených léků. Detoxikační náplasti Dr.Plaster vycházejí pouze z přírodních zdrojů, díky čemuž jsou vhodné pro všechny věkové kategorie. Spolu detoxikační dietou tvoří detoxikační náplasti skvělý pár, na rozdíl od diety vás ale nalepení náplasti nijak výrazněji neomezí, takže si je určitě zamilujete snáze.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.

NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.