Nejlepší šaty na léto 2015

Šaty jsou synonymem ženskosti a horké léto je skvělou příležitostí, jak si šaty pořádně užít. Prozradíme vám, jaké jsou letos nejvíce v kurzu.

Midi 

img

Pokud jste se doposud strmě stoupajícímu trendu midi sukní a midi šatů vyhýbala, letos byste jim měla dát šanci. Možná vám délka sukně pod kolena nebo do půli lýtek může připadat usedlá a neslušivá, ale vězte, že při správné volbě šatů a obuvi jsou midi šaty velmi ženské a sexy. Přiléhavé pouzdrové šaty v midi délce sluší především štíhlejší postavě s útlým pasem, midi šaty rozšířené do áčka si můžete dovolit i s pár kily navíc.

Ve stylu 70. let

img

Vliv bohémských 70. let na letošní módu je více než zřejmý. Šaty inspirované touto uvolněnou érou květinových dětí se vyznačují především přírodními zemitými barvami v čele s hnědou, oranžovou a zelenou. Na poli potisků převládají výrazné květinové vzory, batika a etnické prvky. Střihy jsou volnější, tunikové, převážně v mini délce, z materiálů vévodí hlavně džínovina a semiš.

Maxi

img

Nejoblíbenějšími letními šaty stále zůstávají maxi šaty v délce nejméně po kotníky, ve kterých si každá žena může připadat jako bohyně. Letos se nosí především maxi šaty úzkého střihu na ramínka ve stylu 90. let nebo jednoduché jednobarevné splývavé šaty v pase na gumu. Chybu letos neuděláte ani s rozevlátými šaty a bohatými květinovými potisky, které k létu neodmyslitelně patří.

Krajkové 

img

Něžná krajka je ideální volbou pro romantické letní dny a večery nebo na letní párty. A zdaleka se nemusíte soustředit jen na klasickou černou krajku, která v létě může působit trochu drsnějším dojmem. Hitem letošního léta jsou především krajkové šaty v bílé barvě nebo jemných pastelových odstínech. Omamného sexappealu žhavých Španělek dosáhnete, pokud sáhnete po šatech ze sytě červené krajky.

Zdroj foto: Mango, Topshop, Dorothy Perkins, New Look



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?

NOVÉ
Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Dámské topy - univerzální modely, které se hodí k mnoha vzhledům!

Životní styl komerční článek

Jestliže chcete být letos in, můžete vsadit také na univerzální modely triček a topů, které lze kombinovat s celou řadou trendy oděvů. Že nevíte, co zrovna frčí? Nevadí, my vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto čtěte dále a nechte se inspirovat společně s námi. Bude to stát totiž za to!



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?