Barva roku rozzáří interiér

Sytě korálovou barvu Living Coral zvolil Pantone Color Institut jako barvu roku 2019! Inspirujte se v interiéru barvou večerních červánků a mořských korálů.

img

Korálová sluší doplňkům i nábytku

Chcete si dopřát ještě více pohodlí a po práci dát nožky pěkně nahoru? Pořiďte si taburet! Korálová podnožka Simba díky krásnému odstínu rozsvítí celou místnost. Pletené kousky se perfektně hodí třeba do Skandinávií inspirovaných interiérů, kterým přidají na útulnosti. A že nevíte, s jakými odstíny korálovou kombinovat? Sázkou na jistotu je bílá a neutrální barvy, jako je šedá nebo béžová. Odvážnější interiéroví nadšenci mohou korálovou míchat s modrou nebo růžovou. 

img

Toužíte si vyšperkovat obývací pokoj jedinečným nadčasovým kouskem? Italské křeslo Mauri Ferreti Postal je jako stvořené pro večery s knížkou a ledabylé lenošení. Přidejte stylový odkládací stolek a vytvoříte si tak příjemný koutek, kam bude radost se uchýlit po náročném dni.

I špetka barvy dokáže divy

Barvy jsou magická esence, která dokáže interiér proměnit jako mávnutím proutku. A zrovna korálová má tu schopnost, že rázem místnost rozzáří a přidá ji pozitivní atmosféru. Chcete-li si účinek barvy roku jen vyzkoušet, pořiďte si pro začátek jen pár povlaků na polštář. A sami se přesvědčíte, jaké divy, i malá investice s obývákem dokáže! V podmanivém korálovém odstínu je najdete i na eshopu LAHome.cz 

Pro milovníky teplého světla

Jednou z manter bydlení podle dánského „hygge” je, že čím více teplého světla doma budete mít, tím útulnější bude. Stolní lampa Coral na dřevěné trojnožce je nejen krásnou ukázkou jednoduchého designu, ale její korálové stínidlo pokoji poskytne měkké světlo v barvě zapadajícího slunce. A to z ní dělá kousek, který by doma neměl chybět žádné romantické duši. Stejně příjemnou náladu vám vykouzlí i světelný LED řetěz HANAMI v korálových odstínech. Můžete si ho pověsit nad postel, do oken i jen tak na zeď. 

Doplňky, které dodají bytu šmrnc

Připadá vám váš obývací pokoj trochu okoukaný a šedivý? Pořiďte si pár dekorací v odstínech barvy roku. Bohatě postačí i taková maličkost, jako je ozdobný korál nebo skleněný svícen DELIGHT. Tyhle kousky pěkně oživí jak prázdnou polici, tak komodu v koutě. 

Z korálového nádobí lépe chutná

Jak lépe začít den než snídaní z krásného nádobí? Čajová konvička má v sobě jemné nerezové sítko, ráno tak budete mít oblíbený sypaný čaj připravený raz dva. Na kameninovém nádobí SPHERE se bude pěkně vyjímat slavnostní oběd i večeře „co dům dal“.

img

Vyspěte se do růžova

Dodejte ložnici jiskru a pořiďte si povlečení v korálovém odstínu! Základem kvalitního spánku není jen správná matrace, ale i příjemné povlečení. Sada Myoko Coral je vyrobena z kvalitní bavlny, která je příjemná na dotek a jednoduchá na údržbu. Teplé odstíny barev vám do ložnice vnese závan svěžesti a harmonické atmosféry.  

Trendy a útulná koupelna

Korálové doplňky skvěle padnou i koupelnám vyvedeným v bílém nebo jiném neutrálním odstínu. Skvěle tato kombinace však vypadá i naopak! Pokud plánujete rekonstrukci, nebojte se sáhnout při výběru obkladů po výraznější barvě. Korálová dlažba v kombinaci s bílými a proutěnými doplňky promění koupelnu v oázu klidu. Nechte si inspirovat na https://favi.cz/.  



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Nastartujte své libido s afrodiziaky

Nastartujte své libido s afrodiziaky

Životní styl komerční článek

V průběhu historie lidé využívali stolování jako sbližovací a stmelující aktivitu. Stejně tak kultury vyhledávaly určitá jídla, aby umocnily své intimní zážitky. Říká se, že některé potraviny mají vlastnosti, které mohou zlepšit romantiku, plodnost a podpořit funkčnost reprodukčních orgánů. O některých se dokonce říká, že zvyšují výdrž, snižují stres nebo přitahují vašeho partnera. Všechny tyto faktory mohou mít významný vliv na milostný život.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?