Dárek pro kamarádku, který ji naprosto ohromí

Chcete vybrat takový dárek pro kamarádku, o kterém bude ještě dlouho všem vyprávět? Pak musíte vybrat takový dárek, který bude originální, zajímavý a bude v něm přesně to, co má ráda. Zároveň je dobré vybrat alespoň trochu osobní dárek pro kamarádku, který jí ukáže, že vám na ní záleží.

img

Do dárku se musí nejdřív dostat

Letos vyberte dárek na Manboxeo.cz. Netradiční dárkové Truhly jsou totiž skvělý nápad na dárek pro kamarádku. Tyto Truhly jsou ručně vyráběné ze dřeva a zamčené zámkem ve tvaru kabelky. Aby se kamarádka mohla dostat dovnitř, musí buď vyluštit indicii nebo zámek přeřezat přiloženou pilkou. Během dobývání Truhly v ní bude vzrůstat zvědavost.

Dárkovou Truhlu můžete ještě vylepšit a vytvořit tak ještě osobitější dárek kamarádce. Můžete na ni nechat natisknout srdíčka, přidat 3D dřevěná čísla, některý z nabízených motivů nebo fotografie, které jí připomenou společně strávené chvíle. Takto vytvoříte krásný dárek, který si kamarádka může později uschovat na ukládání šperků, důležitých dokumentů nebo upomínkových předmětů.

Obsah máte ve své režii

A co najde kamarádka uvnitř? Obsah vyberte podle toho, co má ráda a co jí chutná. Každá žena o sebe ráda pečuje, proto je vhodný dárek pro kamarádku například dárková Truhla s kosmetikou. Vybrat můžete buď kosmetiku k péči o pleť, o tělo nebo o vlasy, případně můžete zvolit takové dárkové balení, které kombinuje přípravky ze všech těchto oblastí.

Originální dárek pro kamarádku je například i dárkové balení s kávovým likérem Baileys, praktickými gadgety a čokoládovo-kávovými specialitami. Vybrat můžete i jiný alkohol, například výborné moravské víno, kvalitní prosecco nebo skvělý gin s třešňovým tonicem. Každé dárkové balení je doplněné výtečnými a netradičními delikatesami.

Další skvělou volbou na dárek pro kamarádku je dárková Truhla Damboxeo se zámečkem a pilkou plná čokolády z rodinných čokoládoven. Určitě jí ale uděláte radost i dárkovou Truhlou pro kafařku, kde najde hned osm druhů výběrové zrnkové kávy, výtečný karamel s příchutí cappuccina, luxusní kávový popcorn a kávovou čokoládu.

Dárek pro nejlepší kamarádku

Pokud hledáte dárek pro nejlepší kamarádku, možná vás zaujme MiniKlon. Je to polštářek ve vtipném oblečku, na který můžete nechat natisknout libovolný obličej. Jedná se o originální dárek pro nejlepší kamarádku, který ji spolehlivě rozesměje. Buď necháte na MiniKlon natisknout svůj vlastní obličej a darujete jí tak sami sebe, nebo vytvoříte její zmenšenou verzi. Ať už hledáte velký nebo malý dárek pro kamarádku, inspiraci najdete na Manboxeo.cz. 

img


Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Chci zhubnout. Mám cvičit ráno nebo večer?

Životní styl

Je efektivnější cvičit z hlediska hubnutí ráno nebo to je lepší nechat až na večer? Dá se vůbec určit, jaká je ideální denní doba cvičení pro hubnutí?

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!