5 mýtů o plastice poprsí

Zaručují vám implantáty dokonalý hrudník do konce života? A musíte si nechat „přišít“ implantát pod sval, aby umělá prsa vypadala přirozeně? Operaci poprsí leckdy provázejí mylné představy.

První mýtus: krásná prsa jedině s implantáty

Podle plastických chirurgů spousta žen nepotřebuje větší prsa, ale spíše potřebují upravit jejich tvar nebo pevnost. Vložený implantát není zárukou dokonalých prsou. Například u povislých ňader se tvar upravuje zmenšením a modelací.

Druhý mýtus: volba velikosti je na vás

Rozhodla jste se pro mega poprsí? Zkušený plastický chirurg nebere v úvahu pouze požadavky na velikost. Skutečný profesionál je schopen vybrat takovou velikost implantátů, aby korespondovala k postavě a hrudníku pacientky. Operace má ženě pomoct, nikoliv ji ublížit. Plastický chirurg by měl velikost korigovat, případně pacientku informovat o všech možných rizicích, pokud trvá na „neúměrné“ velikosti. Mnohdy jsou skutečně lepší menší implantáty doplněné modelací.

Třetí mýtus: implantáty umístěné pod sval jsou nejlepší

V některých případech je umístění pod sval opravdu lepší, ale rozhodně nelze tvrdit, že tomu tak je vždycky a implantáty umístěné pod prsní sval vypadají lépe. Každá z metod má své výhody i nevýhody a stejně tak je každá žena jiná, a proto by se mělo o jejich umístění rozhodovat individuálně. Nechte si poradit odborníkem.

Čtvrtý mýtus: umělá prsa zůstanou navždy dokonalé

Bohužel ani silikonové implantáty nevypadají po letech stejně, zvláště pak implantáty s větším objemem. Působení gravitace se zkrátka nevyhne nikomu, pokožka v oblasti hrudníku povolí, implantáty poklesnou. Jestliže toužíte po dokonalosti, nezbude vám nic jiného, než podstoupit znovu operaci.

Pátý mýtus: ženy ve skutečnosti silikony nepotřebují

Jak se to vezme. Implantáty dokážou ženě změnit život. Žena nabude sebevědomí, v některých případech se ženě (např. modelka, herečka) začne profesně více dařit, zkrátka život se stane i díky této „maličkosti“ lepší a veselejší. Ženy, které přicházejí se žádostí o úpravu prsou (zvětšení, modelace, ale i zmenšení), přicházejí oprávněně. Nikdo jiný než ony samy nemohou lépe vědět, co ke svému štěstí a životu potřebují. Ať s tím druzí souhlasí nebo ne.



Komentáře

Lukáš Vodička
Chtěl bych upozornit, že články je nyní možné komentovat a že se komentáře objeví mezi novými diskuzemi. Budu moc rád, když komentáře u článků vyzkoušíte a případné problémy nahlasíte zde:

https://www.omlazeni.cz/komentare-u-clanku-90-57627 4-0.html
Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.

DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?



NOVÉ
V cizím městě jako doma

V cizím městě jako doma

Životní styl komerční článek

Máte volný víkend a chystáte se vyrazit na výlet do neznámého města. Jak na to, abyste i v několika málo dnech poznali každý kout a užili si vše, co nové místo nabízí? Ať už vás lákají historické památky, kulturní zajímavosti nebo skryté kulinářské poklady, připravili jsme si pro vás tipy, které vám pomohou odhalit všechna tajemství, která vaše destinace skrývá.