Články o oblečení

Trend - roztrhaná džínovina

Trend - roztrhaná džínovina

Oblečení

Děravé a různě prostříhané či potrhané džíny byly naposledy velkým hitem v divokém „grunge“ období v 90tých letech. Trendy tehdy udávaly rockové kapely v čele s Nirvánou a charismatickým Kurtem Cobainem. Nostalgicky zaměření módní návrháři se snaží obnošený vzhled denimu vrátit na výsluní již dva roky a nutno říci, že se jim to daří. Ležérní roztrhané džíny jsou zpět.

Historie podprsenky

Historie podprsenky

Oblečení

Pro většinu žen je dnes samozřejmostí příjemná, měkká a siluetě i výstřihu lichotící podprsenka. Málokterá by volila něco jiného, například korzet. Historie tohoto kusu spodního prádla je ovšem překvapivě krátká a nesamozřejmá.

Japonský street style

Japonský street style

Oblečení

Neboli hezky česky japonská pouliční móda. V posledních letech se i k nám donesly zvěsti o neuvěřitelných módních stylech mladých Japonců (tedy, spíše Japonek, ani v Japonsku muži módu zas tak „neřeší“). Ti po staletích svazujících a přísných pravidel oblékání zcela odhodili konvence a začali kombinovat zdánlivě nespojitelné.

Nejlepší kraťasy na léto

Nejlepší kraťasy na léto

Oblečení

Přední světoví návrháři se tentokrát zaměřili na žensky odhalené nohy a kraťasový trend se objevil snad na všech důležitých přehlídkách v kolekcích pro jaro/léto 2010. Ultrakrátké "hot pants", šortky v pánském stylu, nebo cyklistické kraťasy - vyberte si z nejaktuálnějších trendů ty pravé pro vás.

Módní hit - overaly a kombinézy

Módní hit - overaly a kombinézy

Oblečení

Jednodílné kombinézy a overaly se v módních kolekcích světových návrhářů začaly objevovat již před třemi lety, ale teprve letošní sezóna je opět přivítala na módním vrcholu. Ač ještě loni působily poněkud výstředně, letos je s oblibou nosí nejen celebrity.


Módní trendy jaro/léto 2010

Módní trendy jaro/léto 2010

Oblečení

Jaro je v plném proudu, obchody přetékají novými kolekcemi a je tedy nejvyšší čas představit si nejvýraznější módní styly této sezóny a osvěžit nedočkavý šatník trendovými úlovky.


1. . .91011

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.