arrow
profile_image
Marisol
od 31. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

..také existuje Robi maso plátky na grilování(ne to normální).Už je to trochu naložené,ale doporučuji ještě donaložit do marinády.Mají to obchodu se zdravou výživou..a jedí to pak i masožrouti).

Rajána

hmm tak ta rajčátka taky musí být luxusní... nechápu, že nás to nenapadlo... taky vyzkouším

arrow
profile_image
PardGalen
od 24. 4. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Kukuřice. Ta je na grilování super. Pak jenom lehce potřít máslem a jaká je to ňamka.

arrow
profile_image
lentilkah
od 19. 5. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já dělám rajčata na grilu v alobalu-rajčata na plátky, na to cibulku, posypat balkánem, trochu pepře a oregano, nebo směs italské bylinky. Zakápnout olejem s trochou česneku.
Nebo kukuřice

arrow
profile_image
Lajka
od 29. 3. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Grilovaný ananas

arrow
profile_image
Morenn
od 2. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Miluji už zmíněné plněné papriky, ale ne kapie, hezky ty bílé. Pak naplnit balkánem nebo nivou..ách. Děláme i cuketu, kukuřici a směs v alobalové kapse (rajčata, paprika, vše co máte rádi + bylinky a trocha másla). Ananas také výborný, hlavně, když se předem obalí v moučkovém cukru. Výborné jsou i ovocné špízy: ananas, hruška, jablko, jahody, banán..., pak je mírně zakápnu medem a třeba obalím v kokosu, máčíme ve vanilkovo-jogurtové omáčce.

arrow
profile_image
peknaholka
od 27. 11. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

0%
0    0
Nebyla hodnocena

Marinované žampiony na grilu, to je lahůdka!
Viděla jsem tenhle recept u Olivera v Tv, žampiony (nejlépe ty velké) pokapaeme olejem, sojovkou, gril.kořením, potřeme česnekem, nebo č.solí, a necháme chvilku odležet a pak dáme na gril. To je taková bašta, jo a chutná to skoro jako jemné masíčko, radím vyzkoušet!

arrow
profile_image
verula
od 30. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

hm dnes sa chystáme grilovať, dobrá inšpirácia dík babenky

arrow
profile_image
Lucrezia
od 26. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

klasické špízy, ale místo masa použít tempeh, robi maso, tofu, vegepárky a proložit cibulí, paprikou a zeleninou, jakou máš ráda

arrow
profile_image
lemurka
od 29. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jednou jsem měla grilovaný hermelín s brusinkami a k tomu bramboráky. Mňam !

arrow
profile_image
Sportacka
od 26. 3. 2007
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Jakákoliv zelenina je na grilu výborná - cukety, lilky, papriky, už někdo zmiňoval, doporučuju ještě dýni a červenou řepu Na to nějaký ten bílý sýr - balkán nebo ovčí.. A super jsou i brambory - lehce je předvaříš a pak na grilu opečeš a nakydáš na ně co máš ráda

v Tescu mají tofu obalené v těstíčku. Je určeno na gril nebo na pánvičku. Je moc dobrý i můj přítel masožrout to má rád

tofu

tofu

arrow
profile_image
Tenisacek15
od 8. 1. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Grilovaný hermelín, nejlepší

arrow
profile_image
duckie
od 28. 10. 2011
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Já si griluju žampiony - ty větší hlavičky zevnitř vykuchám, pak ten vnitřek smíchám s česnekem a nivou, nacpu zpátky do té hlavičky a griluju.
Uááááhm

arrow
profile_image
camo10
od 29. 4. 2013
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

méně než
10 příspěvků

Já můžu doporučit perfektní zeleninu s hallumy sýrem. Recept byl jako bonus k našemu novému grilu Muurikka Smoker.

Recept

lilek / lilek
8 malých mrkvíMuurikka smoker zelenina
1 cuketa
10 cherry rajčátek
2 červené papriky
2 lžíce čerstvého tymiánu
1 stroužek česneku
2 ks halloumi sýr
2 dl Muurikka štěpky

Lilek nakrájejte na tenčí plátky a lehce posolte. Přebytečnou vodu z lilku osušte papírovými ubrousky. Mrkev očistěte a podélně nakrájejte. Cuketu a papriku nakrájejte na větší kousky. Nakrájenou zeleninu vložte do větší mísy a pokapejte olivovým olejem. Přidejte nakrájený tymián a česnek a dobře promíchejte. Zeleninu pečte v Muurikka Smoker bez dřevěné štěpky přibližně 20 minut nebo než začne zelenina měknout. Následně přidejte celé cherry rajčátka a plátky halloumi sýru. Do Muurikka Smoker přidejte dřevěnou štěpku. Veškerou zeleninu spolu se sýrem uďte dalších 10 až 15 minut, získá tak delikátní kouřovou vůni.

kosik_black.jpg

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené