arrow
profile_image
bejbee
od 4. 8. 2010
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Tiakia: krémové polévky všechny možné

Na léto? Do tropického vedra? Holky vy máte teda chutě.

arrow
0%
0    0
Nebyla hodnocena

U nás frčí třeba pečený brambory namáčené v bylinkovém tvarohu, těst. saláty na různé způsoby, kousek masa a zeleninová obloha, tmavý chlebík s pomazánkou, omelety apod.

Já jím snad obden rajčata s mozzarelou a pořád nemám dost

Jinak bruschetta nebo jak se to píše na toustu - nadrobno nakrájená rajčátka s cibulkou a bazalkou, je to fakt mňamka.

arrow
profile_image
Markvitka mojeid
od 1. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Cituji Lency: Já jím snad obden rajčata s mozzarelou a pořád nemám dost

To jsem přesně já, jedla bych to klidně každý den, ale to by do pestré stravy mělo pak fakt daleko

Jinak včera jsem si udělala makrelovou pomazánku (uz. makrela a tvaroh, trochu cibulky, šťáva z citronu a pepř na dochucení) a dneska si asi udělám čočku.. ale asi lepší k obědu než k večeři..?

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji bejbee: Na léto? Do tropického vedra? Holky vy máte teda chutě

večeřet až po západu slunce je v létě ideální a vedro už není,pak se může člověk nacpat.
Právě přes den ve vedru není hlad a večer se to dožene.

arrow
profile_image
Tiakia
od 1. 4. 2012
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Neprodává v Bazaru

Cituji Markvitka: udělala makrelovou pomazánku

Když dobře nachlazenou makrelu rozpůlíš,vyndáš páteř,vyloupneš ty půlky z kůže,obalíš jako řízek klasický trojobal a usmažíš,tak je to velmi dobrá varianta na večeři.

arrow
profile_image
Markvitka mojeid
od 1. 12. 2009
Poslat SZ
Nemá galerii obrázků

Reaguji na Tiakia:
Wow, tak to by mě ani ve snu nenapadlo obalovat, to musím někdy zkusit Super tip )

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.

 
PŘEČTĚTE SI TAKÉ

Toto téma jsem založil/a, mohu ho tedy uzavřít.
Své téma uzavírejte vždy (!) po úspěšném prodeji v Bazaru. Děkujeme!
Příspěvky
| smazat označené