Zázračný kartáč na vlasy Tangle Teezer

Zamilovala jste si jako spousta žen po celém světě profesionální kartáč Tangle Teezer, který padne perfektně do ruky, během chvíle jemně a bez namáhání rozčeše jakékoliv vlasy, zabraňuje jejich lámání a třepení, obnovuje přirozenou pružnost a lesk vlasů? Pak vás zaručeně zaujme příběh této značky.

zoom Zvětšit

Shaun Pulfrey: vynálezce Tangle Teezer

Zázračný kartáč na vlasy Tangle Teezer vytvořil kolorista celebrit Shaun Pulfrey a ohromil tím celý kadeřnický průmysl. Jak to všechno začalo? Shaun P. pracoval v kadeřnictví 30 let, když přišel s nápadem na Tangle Teezer. Během své třicetileté kariéry koloristy pracoval nejen ve Velké Británii (Londýn), ale i v USA. Své zkušenosti mu předal například známý britský kadeřník, podnikatel a filantrop Vidal Sassoon, který v roce 1965 otevřel v USA první řetězec kadeřnických salonů na světě včetně uvedení vlasové řady Sassoon, jenž se stala mezinárodní značkou.

Zrození jedinečného nápadu

Nápad na stvoření kartáče Tangle Teezer přišel v roce 2003, kdy byl Shaun P. kadeřníkem na zavolání v případě, že bylo třeba rozčesat zachumlané čerstvě nabarvené vlasy. Shaun P. na to byl specialista. K rozčesání takovýchto vlasů používal standardní pomůcky – kartáč a hřeben, ale dělal to netradičním způsobem. Během toho ho napadlo, že by mohl dát tento vzorec do jednoho kartáče. Jakmile uvedl kartáč Tangle Teezer na trh, zákazníci po něm okamžitě skočili. Jeho webové stránky během noci několikrát havarovaly pro obrovské množství objednávek. Shaun P. byl zaskočen tak velkým zájem spotřebitelů, zvláště pak maminek.

Jeho překvapení bylo o to větší, že původní investor Shaunův nápad zamítl. Odmítnutí ho však neodradilo. Věděl, že vytvořil unikátní produkt, jenž nemá na trhu obdoby. Rozhodl se ho dostat na trh a uspěl. Za zmínku stojí určitě také to, že ani na samotném začátku neměl poradce. Vždy dělal vlastní rozhodnutí, měl silnou pracovní morálku a učil se od nejlepších. Obrovskou inspirací pro něm byla ředitelka společnosti Sassoon Annie Humphreys, která z něj udělala jednoho z nejlepších vlasových koloristů.

Úspěch znamená odříkání

zoom Zvětšit

Shaun P.: „Každý den je jiný.“

I když se zdá, že  Shaun P. okamžitě uspěl a nemusel tomu nic obětovat, opak je pravdou. V jednom z rozhovorů Shaun P. uvedl, že obětoval celý svůj normální život: „Když jsem začal podnikat, přestal jsem chodit ven. Veškerou svou energii a peníze jsem investoval do podnikání. Byl jsem velmi osamělý. Trávil jsem dlouhé hodiny v britské knihovně, kde jsem si četl o procesech vstřikování plastů a studoval jsem knihy o duševním vlastnictví. Z muže, který se rád stýkal s lidmi, se stal na tři roky člověk, který přestal jezdit na dovolenou, nenakupoval nové oblečení ani se pořádně nevídal s kamarády.“ Ničeho z toho však nelituje. K dosažení úspěchu je podle něj nutné zklamání i odříkání.

V současné době je každý jeho den jiný, ale stále se točí kolem podnikání. Shaun P. chodí na schůzky s klienty, přednáší v továrnách, cestuje do zahraničí, poskytuje rozhovory a prezentuje svou značku na veletrzích. Mezi jeho oblíbené dny patří ty, kdy se setkává se svým týmem v kanceláři. Shaun P. o sobě tvrdí, že je velmi přizpůsobivý, ale jednu věc nehodlá nikdy změnit – spánek. Aby dobře fungoval, musí se na to pořádně vyspat.

Ocenění a charita

Během své kariéry získal Shaun P. Mnoho významných ocenění. Osobně si nejvíce cení toho, že značka Tangle Teezer vznikla ve Velké Británii. Shaun P. vyhrál také dvě ocenění Queen's Awards za inovace a mezinárodní obchod, jejichž získání připisuje nejen sobě, ale celému týmu. Mimo to se společnost Tangle Teezer podílí na charitativních projektech. Aktuálně spolupracuje se třemi neuvěřitelnými charity. Tangle Teezer podporuje Breast Cancer Care, The Great British JimJam, Teenage Cancer Trust.

zoom Zvětšit

Tangle Teezer, The Original

Tangle Teezer v e-shopu Omlazení

Shaun P. říká, že je velmi důležité mít fantastické vlasy: „Lidé si okamžitě všimnou, když jsou vaše vlasy v hrozném stavu, přitom platí jednoduché pravidlo. Aby byly vlasy v dokonalé kondici, používejte správné nástroje, především takové, které nepoškozují vlasy.“ Originální kartáče Tangle Teezer rozčešou i ty nejzacuchanější vlasy, dodají jim lesk a stačí používat minimum vlasových přípravků (stačí trocha kondicionéru). Kartáče Tangle Teezer tvoří štětiny, jež se kolem vlasů vinou jako hadi. Díky tomu jsou vlasy uhlazené, lesklé a jemnější.

Pokud doma kartáč Tangle Teezer ještě nemáte, můžete si jej objednat v e-shopu Omlazení. Na výběr jsou kartáče různých tvarů i barev, samozřejmě za super cenu! O kartáčích Tangle Teezer najdete spoustu informací také v našich recenzích. Zajímavostí je mimo jiné to, že kartáč  Tangle Teezer používá třeba i Kate Middleton, která se s ním údajně česala i na svou svatbu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Dokonale hladká pokožka navždy díky trvalé laserové epilaci

Estetická dermatologie

S názorem, že holení nežádoucích chloupků je život obtěžující činnost, se určitě ztotožní spousta žen, ale i mužů. Současná moderní doba si vyžaduje dokonale oholené tělo, a to jak na částech, které běžně vystavujeme okolí, tak i v intimních partiích.

ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.



NOVÉ
TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024

Životní styl komerční článek

Hledáte ideální místo pro vaši letní dovolenou v roce 2024? Nechte se inspirovat naším výběrem TOP 5 destinací, které nabízejí dokonalou kombinaci čistého moře, krásných pláží, kulturních zážitků a zábavných aktivit. TOP 5 Destinací pro letní dovolenou u moře v roce 2024.