Vlasové trendy pro podzim zimu 2015/2016

Nejmódnější účesy nastávající sezóny jsou překvapivě velmi snadné na výrobu a zvládnete je bez problémů sama doma. A které, že to jsou?

Nízké culíky

img

Radujte se! Snad nejjednodušší účes vůbec patří mezi hlavní účesové trendy této sezóny. Pokud jste pyšnou majitelkou dlouhých či alespoň polodlouhých vlasů, bude vám k vytvoření supermódního účesu stačit obyčejná gumička. Letos se culíky nosí tak, aby vynikla krása a zdraví vašich vlasů, čili žádné zašmodrchané urousané culíky, ale krásné lesklé vlasy sepnuté do nízko posazeného culíku.

Čelenky

img

Ráda byste pozměnila svůj již poněkud okoukaný účes, ale nemáte odvahu povolit kadeřnici použít nůžky ani se vám nechce nijak radikálně měnit barva vlasů? Pak není nic jednoduššího, než vykouzlit nový vzhled pomocí módní čelenky do vlasů. Čelenky letos hlásí velký comeback a záleží jen na vás, jaký typ čelenky si vyberete a jakým způsobem ji do vlasů zasadíte.

Drdoly

img

Velký návrat hlásí také klasické drdoly á la baletka, ovšem v trochu netradičním mladistvě vyhlížejícím uvolněnějším podání. Drdoly z přehlídek pro podzim a zimu 2015 totiž můžete bez obav nosit jak na běžné denní nošení k džínám a triku, tak i na večer, kdy můžete přidat trochu lesku ve spreji či lak na vlasy, který neposlušné vlasy udrží tam, kde mají být.

Postranní pěšinka

img

Hippie bohémský styl se sice i tuto sezónu drží na módním výsluní, ale pěšinka upřostřed hlavy, tak typická pro sedmdesátá léta, ustoupila sofistikovanějšímu looku elegantních postranních pěšinek. Ať už si vlasy narovnáte žehličkou na vlasy, necháte je přirozeně zvlněné, zvolíte moderní nízký culík nebo drdol, či vyzkoušíte mokrý vzhled vlasů, zkuste si vlasy rozdělit postranní pěšinkou.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




DOPORUČUJEME
Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Jízda na kole nebo běh: Co je lepší na hubnutí?

Životní styl

Cyklistická sezóna je v plném proudu. Pokud jste se však rozhodli osedlat své kolo, abyste ještě vylepšili svou formu do plavek, možná vás bude zajímat, jestli je jízda na kole na hubnutí to pravé. Nebo bude nutné k rychlejšímu shození nadbytečných kil obout spíše tenisky a začít pravidelně běhat?

TIPY A TRIKY DOPORUČUJEME
Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Jaro je kritické období! Přehled vitamínů a minerálů pro posílení imunity

Životní styl

Které z nich jsou skutečně účinné a přispívají k normální funkci imunitního systému? Stačí je čerpat pouze ze stravy nebo je nutná jejich suplementace?



TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.