Trendy v obuvi pro podzim-zimu 2017/2018

Je nejvyšší čas vyměnit lehké letní sandálky za hřejivější typ obutí. Pokud si nevíte rady s výběrem, nechte se inspirovat tím nejlepším z módních přehlídek.

Oslnivý lesk a třpyt

img

Vzpomínáte si na úspěšnou komedii „Bota jménem Melichar“, kde významnou roli hrály stříbrné kozačky? Tak právě takový typ bot patří letos mezi hlavní podzimní hity v obouvání. Ať už se rozhodnete pro stříbrné, zlaté, metalické, či flitry poseté boty, neuděláte chybu. Navíc máte jistotu, že vás v „kosmickém“ obutí nikdo nepřehlédne.

V army stylu

img

Šněrování, silná podrážka, přezky a lesklá černá kůže – s drsnějším vojenským stylem se v různých podobách setkáváme u bot každý podzim, ale zvláště ten letošní přinesl doslova záplavu mohutnějších bot v pánském stylu. Tento typ obuvi se skvěle hodí nejen k úzkým džínám a kalhotům, ale kupodivu i k ryze ženskému stylu odívání.

Western ve městě

img

Takzvané „koně“ se obvykle řadí mezi specifický typ obuvi, který rozhodně nesedí každému. Divokým západem se však letos nechalo inspirovat překvapivé množství předních módních návrhářů a klasické kovbojské boty se dočkaly zajímavých inovací. Třeba i vás podobné botky nadchnou a najdou si místo ve vašem botníku.

Trocha extravagance

img

Fantazii se meze nekladou a co se týče obouvání, ani letos se návrháři nedrželi zpátky a při vytváření nových modelů bot se pořádně vyřádili. Netradiční tvary, zajímavé zdobení i výrazné kombinace barev vašich nových podzimních bot vám zaručí obdivné pohledy kolemjdoucích a prozáří pochmurné chladnější dny.

Záplava červené

img

Pokud byste si letos měla vybrat jen jednu barvu, vsaďte na svůdnou červenou. A to platí nejen u oblečení, ale také při výběru bot. Možná vám červené kozačky nebo kotníčkové boty připadají moc odvážné a snad i nepraktické, ale vězte, že červené botky se k vašemu podzimnímu outfitu hodí přinejmenším stejně dobře jako ty klasické černé. 



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!

TIPY A TRIKY
Tipy na vánoční dárky pro muže

Tipy na vánoční dárky pro muže

Životní styl komerční článek

Taky máte každý rok pocit, že Vánoce se blíží nezastavitelným tempem? Nákupní centra jsou již o víkendech zaplněná lidmi a přichází čas, kdy si opět budeme lámat hlavu nad tím, jaké dárky pro své nejbližší vybrat.



ABSOLUTNÍ HIT
Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Ach ti muži! V čem dělají v posteli chybu

Životní styl

Proč muži některé věci stále nechápou? Například že masáž má zůstat masáží nebo že ne vždy je nutné experimentovat. Co ženám připadá krkolomné až primitivní? Zeptali jsme se pár z nich na názor.