Nejlepší kalhoty na léto 2017

Léto v kalhotách? Proč ne? Zdaleka ne každá žena se cítí dobře v sukních a šatech. Poradíme vám, jaké kalhoty jsou letos trendy a pohodlné i v sluncem rozpálených dnech.

Zeširoka

img

Slimky stále zůstávají v kurzu, ale kalhoty se širokými nohavicemi jim velmi důrazně šlapou na paty. Na léto jsou navíc o hodně pohodlnější, také z toho důvodu, že jsou převážně šity z lehkých, vzdušných materiálů. Široké kalhoty mají obvykle vyvýšený pas a nejlépe k nim pasují přiléhavé vršky, nebo velice módní body. Co se týče barev, můžete se klidně odvázat a zvolit váš oblíbený odstín.

Klasické

img

Pokud pracujete v kanceláři, určite oceníte letošní velkorysou nabídku klasicky střižených kalhot s puky. Můžete zvolit rovné nohavice nebo lehce mrkváčový střih, který je letos hitem. Tento typ kalhot skvěle doplní zajímavá halenka nebo i běžná bílá košile a lodičky na středně vysokém podpatku. Ani u těchto kalhot se nemusíte bát sáhnout po jiných barvách než je jen obvyklá černá, hnědá či šedá.

Džínové

img

Ani v rozpálených dnech se nemusíte zdráhat obléknout své oblíbené džínové kalhoty. Samozřejmě neprodyšně uzavřené slim džíny vám mohou v horku docela znepříjemnit den, ale pokud zvolíte moderní rozervané kalhoty s různými průstřihy a díramy nemusíte se nepříjemného zapocení obávat. Rozervané džíny střihu boyfriend (rovné a široké) nebo skinny navíc patří k hlavním letním trhákům.

Barevné

img

Nosíte stále jen modré nebo černé džíny či klasické černé kalhoty? Co takhle dodat letnímu šatníku pořádnou šťávu a trochu se s příchodem léta odvázat? Většina žen se nebojí nosit barevně zajímavé topy a halenky, ale kalhoty ve výrazném odstínu zase tak často v ulicích k vidění nejsou. A je to škoda, kalhoty v sytém nebo pastelovém tónu působí velmi žensky a navíc jsou tuto sezónu hodně v kurzu.



Komentáře

Nepřihlášený uživatel nemůže komentovat

Zde se můžete Zaregistrovat, případně Přihlásit

A nebo se rovnou zaregistrujte. Zabere Vám to 2 minuty.




NOVÉ
Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Těhotenský polštář z JUKKI, pomocník na spaní i kojení

Životní styl komerční článek

Těhotenský polštář si oblíbila dlouhá řada maminek! A nejen těch v očekávání, ale i těch stávajících. Těhotenské polštáře jsou totiž kouskem, kterého se ani po poporodu určitě nevzdáte. Využijete jej jak v těhotenství, tak při kojení. Kojicí polštář, jak se této praktické vychytávce jinak také říká, si zkrátka zamilujete. Těhotenské polštáře ve tvaru C vám zaručí pohodlí během spánku v těhotenství a absolutní komfort pro vás i vaše miminko při kojení. Jak těhotenský polštář vybírat a co dalšího pro těhotné vám JUKKI nabídne? A je lepší koupit těhotenský polštář i ten kojicí, nebo si vystačíte s jedním, jež využijete na několik způsobů? Prozradíme vám, proč stojí za to u JUKKI nakupovat.

TIPY A TRIKY
Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Holky sobě aneb proč je nejlepší jet do lázní s kamarádkou?

Životní styl komerční článek

Důvodů, proč se vydat na čistě dámský víkend, je hned několik. Pobavit se ve společnosti stejně nezadané kamarádky, relaxovat pár dní s maminkou či sestrou nebo oslavit rozlučku se svobodou. V lázních na vás bude čekat nespočet příjemných wellness procedur a navíc si užijete společnost spřízněných holčičích duší!



NOVÉ
Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Jak stylizovat tenisky v outfitu s krátkými sukněmi? Průvodce

Životní styl komerční článek

Chcete-li být letos in, můžete do svých outfitů zařadit trendy tenisky a kratší sukni. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně, nevadí. Na následujících řádcích vám totiž prozradíme, jaké modely sukní a tenisek pofrčí. Díky tomu si budete moci sestavit opravdu perfektní outfit na každou situaci. Čtěte a inspirujte se!